Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Βρέθηκε στέγη για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ιτέας

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών αποφάσισε ομόφωνα τη δωρεάν παραχώρηση χώρου ως το 2019 στο Κυριακοπούλειο-Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας για τη στέγαση του γραφείου κοινωνικής ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ιτέας. Συγκεκριμένα, θα παραχωρηθεί γραφείο στον 2ο όροφο του κτιρίου, συνολικού εμβαδού 38τ.μ., η πρόσβαση στο οποίο - εκτός από σκάλες - θα γίνεται και με ανελκυστήρα, για την εξυπηρέτηση ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Ο Δήμος Δελφών δεσμεύεται ότι θα αναλάβει το κόστος των εργασιών και διαρρυθμίσεων που τυχόν θα απαιτηθούν, για την εύρυθμη λειτουργία του Γραφείου. Θα παρέχει στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ υλικοτεχνική υποδομή (τηλεφωνική παροχή και σύνδεση με το διαδίκτυο), καθώς επίσης θα καλύπτει όλες τις πάγιες λειτουργικές δαπάνες του (ΔΕΗ – ΟΤΕ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ Κ.Λ.Π.).

4 σχόλια:

Ο ΠΑΛΙΟΣ είπε...

Η ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ....ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΕΕΙ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΥΤΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΟΥΛΑΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΥΜΕΝΗ ΙΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚ... ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Όταν η Κυριακοπούλου έπρεπε να τους φέρει την ταμπέλα ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ καπέλο δεν το έκανε ... τώρα τρέχα γύρευε

Ο ΠΑΛΙΟΣ είπε...

ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΑΠΑΛΑΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΛΙΟΣ

Ποιά συμβόλαια; Δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες.