Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΣΟΚ... Άρχισαν οι διαρροές. Στάζουν τα σιφώνια στο… νεροχύτη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ με φόντο το νέο  Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου...

Τρεις βουλευτές αναμένεται να αποχωρήσουν από το κόμμα. Πρόκειται, σύμφωνα με τον Alpha για τον Φίλιππο Σαχινίδη, τον Συμεών Κεδίκογλου και τον Θάνο Μωραΐτη.Ο Μιχάλης Καρχιμάκης είναι το πρώτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που δημόσια ανακοινώνει την παραίτησή του από το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη και τη συμπόρευσή του με το νέο κόμμα του Παπανδρέου .
Στην επιστολή του, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι αποφάσισε να φύγει καθώς όπως λέει, το ΠΑΣΟΚ μετά την ανατροπή μετατράπηκε σε ένα συντηρητικό κόμμα και έγινε ένα κίνημα «ενός ανδρός Αρχή».

ixnos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ , Δ.Ν.Τ. Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π. ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΗΣ ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ !!! ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ !!!! ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΘ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ Δ.Ν.Τ.- ΣΤΡΟΣΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!! ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΩΣ "ΟΙ ΜΕΓΑΛΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ " ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ , ΝΕΚΡΗ ΦΥΣΗ , ΜΟΝΟ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ !!!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ . ΜΑΥΡΟ, ΚΑΤΡΑΜΙ , ΜΠΛΑΚ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΙΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΒΑΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ !!!!!! Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !!!!