Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΙΤΕΑ… Φιάσκο η χθεσινή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας! Ούτε τα στελέχη δεν πήγαν!.

Αποφασίσθηκε η επανάληψή της σήμερα αφού κάλεσαν στα όπλα και τις ..διαθεσιμότητες..



Κουνιστοί και λυγιστοί οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας είπαν να κάνουν και μία μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Ιτέα. Έκλεισαν που λέτε την αίθουσα στο Κυριακοπούλειο, τη μεγάλη στο ισόγειο και περίμεναν φίλους, ψηφοφόρους, στελέχη της παράταξης κλπ κλπ.
Αμ δε...
Καμιά εικοσαριά όλοι και όλοι και αφού είδαν ότι το φιάσκο θα γραφεί στην ιστορία, άρχισαν τα τηλέφωνα σε μερικούς που τους έχουν τάξει (..ακόμα τάζουν δουλειές και  δυστυχώς ακόμη μερικοί πιστεύουν) να τρέξουν στο Κυριακοπούλειο μπας και σωθεί η κατάσταση.
Μερικοί παραβρισκόμενοι (καμιά εικοσαριά όπως προανέφερα) άρχισαν τα «Γαλλικά» προς τους υποψηφίους, με απειλές για μαύρο και ότι σχετικό με την κάλπη! Κάτι ακούστηκε και για αδιαθεσίες σούρνει και γρίπη βλέπετε... Η δικαιολογία πάντα στο τσεπάκι!
Δυστυχώς δεν σκέφτηκαν πως οι φίλοι και δυνητικοί ψηφοφόροι δεν προσήλθαν διότι είχαν βαρυστομαχιάσει από τη κρασοκατάνυξη της περασμένης Δεύτερος σε γνωστό ξενοδοχείο της Ιτέας που φημίζεται για την άριστη κουζίνα! Οι μισοί από αυτούς να πήγαιναν θα μιλούσαν για θρίαμβο.
Όταν, κυρία και κύριοι υποψήφιοι κάνετε προεκλογικές συγκεντρώσεις, ν’ αποφεύγετε να δημοσιεύεται φωτογραφίες με πολιτικά απολιθώματα και γραφικούς βολεμένους κομματάρχες.  Δεν θα έρθουν οι νέοι ν’ ακούσουν τις ομιλίες σας γιατί απλά βαρέθηκαν τα βαρίδια του παρελθόντος, που είναι και τα φαντάσματα του μέλλοντος.
Καληνύχτα σας κ.κ. υποψήφιοι
Καλημέρα Φωκίδα                   

Αναγνώστης για την "Καρτερία"

Δεν υπάρχουν σχόλια: