Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Αν είναι δυνατόν! Παρουσιάστρια του Alpha ΚΛΕΙΔΩΣΕ τη μητέρα της στην κουζίνα για ΤΙΜΩΡΙΑ!

Φωτογραφία για Αν είναι δυνατόν! Παρουσιάστρια του Alpha ΚΛΕΙΔΩΣΕ τη μητέρα της στην κουζίνα για ΤΙΜΩΡΙΑ!

Είναι από εκείνες τις στιγμές που ειλικρινά δεν ξέρεις τι να κάνεις Να το γράψεις ή να μην το γράψεις.
Από την άλλη λες. Γιατί όχι; Άλλωστε από κάτι τέτοιες συμπεριφορές μπορείς να συμπεράνεις πολλά για τον χαρακτήρα εκείνου ή εκείνης που συνεργάζεσαι.
Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και έλαβε χώρα πριν από καιρό σε διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Η πρωταγωνίστρια γνωρίζει πολύ καλά ότι αναφέρομαι σε πραγματικό γεγονός. Άλλωστε η ίδια η μητέρα της το περιέγραψε πριν από μερικές μέρες σε φίλους.
Τι συνέβη; Το κορίτσι είχε έρθει στην Αθήνα για σπουδές. Νοίκιασε λοιπόν ένα διαμέρισμα στην περιοχή όπου και επιλέγουν όλοι οι φοιτητές καθώς είναι κοντά στα Πανεπιστήμια και ζήτησε από την μητέρα της να επιμεληθεί την διακόσμηση.
Επειδή όμως η γυναίκα δεν είχε πολλά χρήματα... βλέπετε δούλευε και δουλεύει στο δημόσιο -και δεν είναι γιατρός όπως έλεγε η παρουσιάστρια κάποτε στους γύρω της για να δικαιολογήσει ακριβά ρούχα και ρολόγια- δεν κατάφερε να πάρει τις κουρτίνες που η απαιτητική κόρη ζήτησε.
Αποτέλεσμα; Να γίνει μεγάλος καυγάς μεταξύ τους και η κόρη να την κλειδώσει στην κουζίνα. Ήταν τόσο μεγάλο το σοκ της γυναίκας που μέχρι και σήμερα χρόνια μετά δεν μπορεί να το πιστέψει. Και το συζητάει με φίλους για να το εξωτερικεύσει.
Ε ρε γλέντια...
Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: