Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΚΙΡΡΑ... Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις ...ο 28χρονος "ξαναχτύπησε"


Ο λόγος για έναν 28χρονο από την Κίρρα Φωκίδας, που πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη με το κατσαβίδι στο χέρι από αστυνομικό...

όταν πήγε να ανοίξει το σπίτι της γιαγιάς του. Συγκεκριμένα, ένας νεαρός αστυνομικός που υπηρετεί στην Αθήνα και είχε πάει στο χωριό του για τις ημέρες των Χριστουγέννων, λίγο μετά τα μεσάνυχτα τη στιγμή που επέστρεφε από διασκέδαση στο πατρικό του, είδε έναν κουκουλοφόρο να προσπαθεί να διαρρήξει το διπλανό σπίτι, μέσα στο οποίο κοιμόταν η γιαγιά του.

Ο νεαρός αστυνομικός με κίνδυνο της ζωής του ακινητοποίησε τον διαρρήκτη και τον συνέλαβε. Πάνω του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα πιστόλι τύπου replica. Ο δράστης ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.


Δεν πέρασαν όμως δυο μέρες και ξανάπιασε δουλειά. Ο αμετανόητος διαρρήκτης ανήμερα των Χριστουγέννων και πάλι στον οικισμό Κίρρα Ιτέας, προσπάθησε να ανοίξει δυο ακόμη σπίτια αλλά έγινε αντιληπτός από τους ιδιοκτήτες και αποχώρησε. Στο τρίτο σπίτι όμως κατάφερε να μπει μέσα και αν πάρει 80 ευρώ. Λίγο αργότερα συνελήφθη και πάλι από αστυνομικούς του Α.Τ. Ιτέας και τώρα θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της δικαιοσύνης.

                                                                                                                                      Πηγή: lamiareport.gr

______________________________________
δυστυχώς ο αρθρογράφος μας επαληθεύτηκε 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για καλό ήρθε παλι,ηταν καί παλιότερα εδώ -Αντι-όσα να πούμε... Και οι καιροί μπροστά μας είναι.

andi είπε...

Με ποια αιτία αφέθηκε ελεύθερος; για να καταλάβουμε καλύτερα, πρέπει πρώτα να σκοτώσει και μετά να μπει φυλακή; αναρωτιέμαι αν εξυπηρετεί σε κάποιους κάτι αυτό το τελικά γνωστό αλλά άγνωστο αν τον γνωρίζουν κάποιοι.......