Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Πάρτι με τα οχήματα του Δήμου Δελφών - Το ατύχημα που τους πρόδωσε



Ρεπορτάζ: Xρήστος Μαζάνης Μια ακόμη υπόθεση κακοδιαχείρισης δημοσίου χρήματος από τον Δήμο Δελφών έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το zougla.gr. Aυτή τη φορά στο επίκεντρο του ρεπορτάζ τίθενται τα καύσιμα που χρησιμοποιούνταν για τα κρατικά αυτοκίνητα του καλλικρατικού Δήμου.

Η αρχή της έρευνας έγινε μετά από δημοσίευμα του zougla.gr Η όλη ιστορία της αποκάλυψης ξεκινάει μετά από ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας και κινητοποίηση του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Αν και η έρευνα από τους επιθεωρητές έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, είναι θέμα ημερών η έκδοση του πορίσματος.

Το ατύχημα που τους πρόδωσε

Στις 30 Μαρτίου του 2012 ένα όχημα του Δήμου Δελφών, μάρκας Μazda 4x4 και με πινακίδα ΚΗΥ 7904 συγκρούστηκε με όχημα της ΔΕΗ και καταστράφηκε. Στο τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά ο υπάλληλος της ΔΕΗ και για έξι μήνες απείχε από τη δουλειά του.

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να'τανε μονο ο Δημος,ολες οι 'υπηρεσιες' ετσι λειτουργουν,αλωστε το λεει κ το ονομα...υπηρεσιες...μονο που υπηρετουν τους ημετερους.Σαπιλα κ διαφθορα μεχρι το μεδουλι,γι'αυτο οταν κανενας τους αγριεψει καθονται σαν βρεγμενες γατες,που να τολμησουν τα μουνοπανα να υψωσουν φωνη,ξερουν καλα οτι εχουν λερωμενη την φωλια τους.