Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ο Βενιζέλος και το μεγάλο ερώτημα για τη αυριανή καθέλκυση του υποβρυχίου “ΩΚΕΑΝΟΣ”

Image


Μεγάλο ερώτημα για την τελετή της Δευτέρας στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά όπου θα καθελκυστεί το εκσυγχρονισμένο υποβρύχιο 209, ΩΚΕΑΝΟΣ είναι ένα. Θα πάει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Βαγγέλης Βενιζέλος;

Επισήμως το ενδεχόμενο αυτό είναι ανοιχτό.

Η απάντηση ωστόσο είναι όχι γιατί θα πρέπει να βρισκεται στις Βρυξέλλες. Γιατί είναι τόσο ενδιαφέρουσα η πληροφορία της παρουσίας του; Μα γιατί τα τελευταία 24ωρα είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι όχι μόνο θα πήγαινε στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά,αλλά θα έκανε και ομιλία!

Και μόνο που κυκλοφόρησε η φήμη οι εργαζόμενοι αντέδρασαν. Όσοι βρέθηκαν στην τελετη του ΠΙΠΙΝΟΥ έζησαν την “εχθρική” ατμόσφαιρα που αντιμετώπισε ο Βενιζέλος μόλις έφθασε στον χώρο της τελετής. Το “μουρμουρητό” δεν εξελίχθηκε σε κάτι χιερότερο χάρη στην καλή διάθεση των εργαζομένων να μην “χαλάσει” η τελετή αλλά και με τα …νοήματα που έκανε ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος, ζητώντας “ηρεμία και σεβασμό”.

Οι εργαζόμενοι ότι κι αν υποστηρίζει ο κ.Βενιζέλος θεωρούν την συμφωνία με τον Σάφα κάκιστη και αυτό του το ‘χρεώνουν”. Συνεπώς τους πέφτει …βαρύ να ακούσουν και ομιλία του.

Αν θα πήγαινε ο Βενιζέλος στον Σκαραμαγκά εφόσον δεν είχε υποχρέωση στο εξωτερικό; Εννοείται πως η απάντηση είναι ναι. Για να μην σας πούμε ότι αν μπορεί θ΄ αφήσει τις Βρυξέλλες για να πάει στον Σκαραμαγκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: