Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΤΣΙΡΚΟ! Κύκλοι από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, στηρίζουν την …ΔΗΜΑΡ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! «Σύστημα Παπανδρέου» και «Σύστημα Μητσοτάκη» στο πλευρό της ΔΗΜΑΡ! Δύο είναι οι πόλοι του πολιτικού συστήματος που «τρέχουν» για τη ΔΗΜΑΡ , αν και δεν έχουν καμία πολιτική συγγένεια με το κόμμα του Φώτη Κουβέλη!!

Ο ένας κύκλος αφορά τα πρόσωπα γύρω από το λεγόμενο Μητσοτακέικο(Κυριάκος , Ντόρα και προπαντός Κώστας Μπακογιάννης) που «δίνουν» μετ’ επιτάσεως το όνομα του Ανδρέα Παπαδόπουλου για μια θέση στην Ευρωβουλή.

Ο δεύτερος κύκλος επιρροής αφορά αυτό που λέμε «σύστημα ΓΑΠ» όπου συνωστίζονται όλοι οι άνθρωποι του Γιώργου Παπανδρέου και τα «δίνουν όλα» για την υποψηφιότητα της Μεριλένας Κοππά που ήταν το πουλέν του Γιώργου από το 1999 στη συνέχεια πολιτικό στέλεχος και ευρωβουλευτής μέχρι σήμερα.

Έτσι οι νεοφιλελεύθεροι δεξιοί αντί να στηρίζουν τους ευρωβουλευτές της Ν.Δ προτιμούν να δίνουν γραμμή για τον Ανδρέα Παπαδόπουλο μέχρι πρότινος εκπρόσωπο Τύπου της ΔΗΜΑΡ και σύντροφο στη ζωή της Αλεξίας Μπακογιάννη!!….

Από την άλλη ο ΓΑΠ με το απύθμενο πολιτικό μίσος για τον Ευ.Βενιζέλο δίνει γραμμή για την επανεκλογή της Μεριλένας Κοππά στην Ευρωβουλή αυτή τη φορά από τις τάξεις της ΔΗΜΑΡ.

Βλέπετε, καμιά φορά οι έρωτες, τα πάθη, οι αντεκδικήσεις, ξεπερνούν την κομματική υποταγή και για διαφορετικούς λόγους οι δυο τυχεροί της ΔΗΜΑΡ θα έχουν ψηφοφόρους κι από άλλα κόμματα….

www.hellasforce.com

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: