Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

«Βόμβα»: Στάση πληρωμών κήρυξε το Εθνικό Κτηματολόγιο

«Βόμβα»: Στάση πληρωμών κήρυξε το Εθνικό Κτηματολόγιο

Η εταιρεία του Κτηματολογίου κήρυξε στάση πληρωμών στους πελάτες και τους προμηθευτές της ενώ ξεκίνησαν τα λουκέτα σε κτηματολογικά γραφεία.
  
Για εικόνα πλήρους απαξίωσης και κατάρρευσης του Εθνικού Κτηματολογίου κάνει λόγο η Ελευθεροτυπία.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η εταιρεία του Κτηματολογίου, που μετονομάστηκε σε ΕΚΧΑ Α.Ε, έχει βαρέσει ήδη κανόνι, αφήνοντας απλήρωτους τους πελάτες και τους προμηθευτές της.
Μάλιστα αποκαλύπτεται πως κλείνουν ήδη το ένα μετά το άλλο τα κτηματολογικά της γραφεία, με αρχή στα βόρεια Προάστια της Αττικής.
Όπως δημοσιεύεται η νέα διοίκηση του Κτηματολογίου όχι απλώς είναι μετέωρη αλλά επειδή σταμάτησε να συνεδριάζει πάγωσαν κρισιμότατες αποφάσεις όπως Κτηματογραφήσεις, Δασικοί Χάρτες, ίδρυση και λειτουργία Κτηματολογικών γραφείων.
 
Ενδεικτικό της απαξίωσης είναι το ότι στο ταμείο της εταιρείας του Εθνικού Κτηματολογίου υπήρχαν 250 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία, σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, αφαιρέθηκαν από εκεί για να συμπληρωθεί το πρωτογενές πλεόνασμα.
Την ίδια ώρα αποκαλύπτεται πως το μεγάλο αυτό έργο, ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, είναι κυριολεκτικά στον αέρα αφού υπάρχει σοβαρότατη εμπλοκή στην χρηματοδότηση του από το ΕΣΠΑ.
 
Και όλα αυτά ενώ τα έργα του Κτηματολογίου όχι μόνο προβλέπονται από το Μνημόνιο, αλλά υπάρχει και αυστηρό χρονοδιάγραμμα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ψηφιστε μνημονιακους ξανα και ξανα να βαρεσουν ολα κανονι,μονο που οι μνημονιακοι θα συνεχισουν να γεμιζουν την τσεπη τους χωρις εργο.ζητω οι ψηφοφοροι του μνημονιου,ζητω τα προβατα της στρουγκας των κομματων