Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΦΟΥΣΕΚΕΙΟ! Ναι. Καλά διαβάσατε. ΦΟΥΣΕΚΕΙΟ ΣΤΕΚΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ


Κάτω Μουσουνίτσα εν έτη 2014 και λίγες ημέρες πριν την πρώτη Κυριακή των Δημοτικών εκλογών, βαπτίστηκε ΜΕΓΑ έργο! Το Φουσέκειον Στέκι Νεολαίας!
Τρέχουν οι νέοι να προλάβουν μια θέση στο στέκι τους, ώστε να συζητήσουν τα προβλήματα τους. Όπως για παράδειγμα, πως υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας μετά τις τεράστιες επενδύσεις που έφερε η απερχόμενη Δημοτική Αρχή (και τι θα κάνουμε χωρίς αυτή) και δεν υπάρχουν νέοι να τις καλύψουν!
 Μάλλον ο παραιτηθείς κος Φουσέκης ζήλεψε τη δόξα του Μπενάκη, του Ευγενίδη, του Κορδώνη, του Γιαγτζή και τόσων άλλων ευεργετών, που με δικά τους χρήματα προσέφεραν και τα ιδρύματα τους ακόμη προσφέρουν στους Έλληνες!  Αυτοί όμως έκαναν μεγάλο έργο και όχι… παράγκες!
Σε λίγο ίσως να δούμε και άλλες ταμπέλες με ονομασίες, όπως Μαντζώρειον, Γουργούρειον, Ταγκάλειον κλπ
Για την ιστορία η ταμπέλα κατέβηκε το Σάββατο 17 Μαΐου, για άγνωστο λόγο. Ίσως για την κακή της επιμέλεια! Θεόστραβη η γραφή της.
Καλή ψήφο σε όλους!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα να παθουμε. για την Αμφισσα τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου Σαρλή άλλα μην κάνεις μεγάλα όνειρα γιατί η Κυριακή έρχεται και μπορεί να κέρδισες έναν πιτσιρικά αλλά η οργή του κόσμου απέναντι σου φάνηκε ολοκάθαρα. Δηλαδή εσύ είσαι περήφανος για το πρώην αφεντικό σου; Δεν σου φτάνει η ξεφτίλα οτι ο εργολάβος σου το κλείδωσε θα το εγκαινιάσεις κιόλας να έρθουμε με τις ντομάτες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΚΑΒΑΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ : ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΦΕ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ κ.λ.π. ΣΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΘΕΙ ΦΟΥΣΕΚΕΙΟ-ΤΑΓΚΑΛΕΙΟ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΧΑΛΑΡΩΣΗ , ΤΖΑΚΟΥΖΙ κ.λ.π. ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι σας κακοφαινεται ? Εδω βραβευτηκαν στην Ιτεα ανθρωποι για την προσφορα τους , οπως ειπαν, στον τοπο ! Κρατουσαν 40 και πλεον χρονια την επεκταση του σχεδιου με ενστασεις , δημιουργωντας ετσι ολα τα ψυλα κτηρια στην παραλια και σας κακοφαινεται το ΦΟΥΣΕΚΕΙΟ στον αρχιτεκτονα που ανακαλυψε τα ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ ?????