Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Σε δικάσιμο ο Φουσέκης για τα Τουμπανάρια

Βγήκε το βούλευμα για το Αλαφόκαστρο (Τουμπανάρια) - Σε δικάσιμο όλοι οι κατηγορούμενοι
-Με την ισχύουσα νομοθεσία θα πρέπει η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας να θέσει σε αργία το Δήμαρχο Δελφών κ. Νίκο Φουσέκη.
-Ερωτηματικά εγείρονται για την υποψηφιότητά του, μετά από αυτή την εξέλιξη.
Το ρεπορτάζ δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Ώρας της Φωκίδας

Η Δικαιοσύνη όπως σχολάζουν έμπειροι νομικοί κύκλοι, την περίοδο αυτή εμφανίζεται αμείλικτη ιδίως απέναντι σε οποιαδήποτε υπόθεση έχει «πολιτικό άρωμα». Ίδομεν…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΕΛΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ !!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΥΦΑΚΙ , ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΗΓΟΡΑ. ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΤΗ ΧΑΡΜΑΙΝΑ ΣΤΟ ΜΟΛΟ ΤΗΣ ΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τυχαίο που σήμερα μοιάζει να έχει πολύ λιακάδα στον τοπο μας;

Ανώνυμος είπε...

Τι λετε ρε παιδια κοντζαμ προεκλογικο (αν και μασκαριατικο )ΠΑΡΤΥ εστησε το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΙΤΕΑΣ προχθες με συσωμο το Φουσεκεικο!!θα παει χαμενο?