Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Οι υποσχέσεις του Δήμου Δελφών για διάθεση ποσού 250.000 ευρώ στο ΕΠΑΛ αποδείχθηκαν έπεα πτερόεντα


-Η νέα χρονιά βρήκε το κτίριο όπως ακριβώς το άφησε η προηγούμενη. – Άλλαξαν μόνο κάποιες βρύσες εξωτερικά, μια – δυο νιπτήρες και ένα σώμα καλοριφέρ που είχε ήδη απόθεμα το σχολείο.
-Στο κόκκινο η επικινδυνότητα από την εισροή υδάτων στην αίθουσα ηλεκτρολόγων, ενώ σοβαρά προβλήματα από ελλιπή συντήρηση έχει και το κεντρικό ηλεκτρικό πεδίο του σχολείου.
-«Αν μπορούσαμε να βρούμε έστω και 100.000 ευρώ μαζευόταν το σχολείο», λέει ο δήμαρχος κ. Ν.Φουσέκης.
“Κούφια λόγια” αποδείχθηκαν για μια ακόμη φορά οι υποσχέσεις για διάθεση ποσού 250.000 ευρώ από τη ΣΑΤΑ του δήμου για την επίλυση των κτιριακών προβλημάτων του ΕΠΑΛ, καθώς εκτός από τις εξωτερικές βρύσες, μια – δυο νιπτήρες και ένα σώμα καλοριφέρ.
Οι υποσχέσεις που πήραν πάντως οι πρώην Διευθυντές κύριοι Παπαδήμας και Αναγνώστου δια στόματος Δημάρχου ήταν να διατεθεί ποσό 250.000 ε για αποκαταστάσεις, το οποίο δεν διατέθηκε τελικά, ενώ οι εργασίες που έγιναν είναι ελάχιστες και κυρίως σε υδραυλικά, με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου κ. Στάθη Μαντζώρου.
Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Φουσέκης υποστήριξε στην εφημερίδα μας ότι όλη η ΣΑΤΑ είναι μειωμένη κατά 250.000 ε και δεν υπάρχουν τα χρήματα. «Το ΕΠΑΛ είναι ένα θέμα που με απασχολεί πολύ. Είναι το μόνο σχολείο μας που έχει μείνει πίσω από πλευράς συντήρησης. Αν μπορούσαμε να βρούμε ένα ποσό 100.000 ευρώ θα μαζευόταν καλά το σχολείο. Δυστυχώς, δεν τα έχουμε. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε μια συνάντηση στον ΟΣΚ και ελπίζω να μπορέσω να σας πω περισσότερα», τόνισε ο Δήμαρχος.
Σήμερα το σχολείο εξακολουθεί να παρουσιάζει πολύ μεγάλο πρόβλημα στην αίθουσα των ηλεκτρολόγων που εξακολουθεί να μπάζει νερά, ενώ δεν έχει γίνει καμιά συντήρηση, ενώ και το κεντρικό ηλεκτρικό πεδίο του σχολείου είναι σε άθλια κατάσταση, αυξάνοντας την επικινδυνότητα.
Διαβάστε ΕΔΩ όλο το ιστορικό

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για το Δήμο και την Αντιπεριφέρεια.
ότι προκύπτει απο τις μελέτες
( παλιό χόμπυ ) και απο...δημιουργικές ασφαλτοστρώσεις επι ασφαλτοστρλωσεων...