Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΑΜΦΙΣΣΑ: Πρωτοφανής συμμετοχή στην πορεία μαθητών, δασκάλων και γονέων


«Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια συγκέντρωση», συζητούσαν όλοι οι συμμετέχοντες, οι περαστικοί και αυτοί που έβγαιναν από καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες να χαιρετήσουν μια πορεία που δεν μπορούσε να φανεί η αρχή και το τέλος της από την πολυκοσμία.
 Το ανάλγητο σχέδιο του υπουργείου να διαλύσει τα σχολεία της Φωκίδας φαίνεται προς προσκρούσει στην αποφασιστικότητα γονιών, μαθητών και δασκάλων να μην το δεχτούν και να τους κάνουν να το ρίξουν στον κάλαθο των αχρήστων, εκεί που εξ αρχής ήταν η θέση του.
 Οι πρόεδροι των συλλόγων Δασκάλων, «Αλ. Δελμούζος» και Δωρίδας κύριοι Δημοσθένης Λύτρας και Κώστας Ηλιόπουλος αντίστοιχα, παρέδωσαν ψηφίσματα στον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννη Ευαγγέλου, στο γραφείο της Βουλευτού κ. Ασπασίας Μανδρέκα, στην Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώτα Γαζή και  το Δήμαρχο Δελφών κ. Νίκο Φουσέκη.
Διαβάστε την πρόταση του υπουργείου και τα ψηφίσματα των σχολείων των Δήμων Δελφών και Δωρίδας ΕΔΩ  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ολοι αγωνιστηκαν κι εδωσαν το δυναμικο παρον με σταση εργασιας πλην καποιου ουυυυυυυυυυυυυυυ σχολειου που εβαλαν τα παιδια μπροστα να κλεισουν το σχολειο και γλιτωσαν το μεροκαματα.αισχος τι καταντια.δασκαλοι με ιδανικα. κιαγωνιστικο πνευμα