Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Οι Έφεδροι καταδρομείς προειδοποιούν τα ΜΑΤ!


Λίγες ώρες μετά την επιχείρηση της Αστυνομίας στην Ιερισσό και η σελίδα του συνδέσμου Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων στο facebook πήρε φωτιά!
Οι διαχειριστές της σελίδας, με αναρτήσεις τους που συνοδεύονται από φωτογραφίες αστυνομικών αιχμαλωτισμένων από καταδρομείς, στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
Συγκεκριμένα γράφουν:
«Καλό είναι να ηρεμήσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, λακέδες των πολιτικών, για να μην δούμε αντίστοιχες σκηνές στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να πασχίζει υπερ της προστασίας του Λαού και όχι εναντίον αυτού.
Σε αντίθετη περίπτωση, ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Και τότε να δούμε, πού θα κρυφθούν οι «θερμοκέφαλοι»…. Η δικαιολογία περί «εκτέλεσης διαταγών» δεν θα τους καλύπτει σε καμία περίπτωση. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους».
 
 

 
Ενώ σε άλλο ποστάρισμα σημειώνουν:
«Τα πράγματα έχουν «τρόπο», αλλά και όρια. ΕΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (στα δίκαια αιτήματά του), ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. Και αν κατέβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ στους δρόμους δεν μας χρειάζεται καθόλου η Αστυνομία. Δεν θα υπάρξει η παραμικρή παραβατική συμπεριφορά από κανέναν».
 
 

 
Και καταλήγουν:
«Τρομοκρατούν τον κόσμο και τα παιδιά. Πήγαν χωρίς εισαγγελική εντολή να μπουκάρουν στα σπίτια του κόσμου και να τους συλλάβουν. Δημιουργούν εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις για ένα μισθό των 500 ευρώ. Συγχαρητήρια στα ΜΑΤ άξιος ο μισθός σας».
 
ΠΗΓΗ: www.tsantiri.gr/koinonia
ΑΠΟ: http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΕ ΓΕΡΟΥΣ,ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ!!!ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟΣ. ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΑΓΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΔΕΡΦΙΩΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΕΜΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ (ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ) ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ ΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΧΡΗΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΧΤΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΔΑΡΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΣ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΕΑΝ ΤΩΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.