Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Βόλος: Μήνυμα συμπαράστασης στις Σκουριές
Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και αντίστασης, έστειλαν εκατοντάδες Βολιώτες το απόγευμα της Παρασκευής, προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής, που τους τελευταίους μήνες μάχονται για τα μεταλλεία χρυσού της περιοχής.
Υπό την διακριτική παρουσία των δυνάμεων των ΜΑΤ, οι Βολιώτες αλληλέγγυοι προσυγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγ. Νικολάου και αφού μετέδωσαν σχετικό ντοκιμαντέρ, κινήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, για να καταλήξουν στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
 
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Πηγή: e-volos.gr
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη
Κάτοικοι της Κερατέας μεταβαίνουν στην Ιερισσό
Τριήμερη εκδήλωση συμπαράστασης στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Ιερισσού Χαλκιδικής, αναφορικά με το θέμα των μεταλλείων στις Σκουριές, πραγματοποιεί η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Κερατέας.
Περίπου 20 μέλη και κάτοικοι της Κερατέας θα βρεθούν από σήμερα και για τις επόμενες μέρες (23-25 Μαρτίου), στο πλαίσιο οργανωμένης εκδρομής, στη Χαλκιδική, όπου θα προβάλουν το ντοκιμαντέρ «128 μέρες στα μπλόκα» για τον αγώνα της Κερατέας.
Το ντοκιμαντέρ, που το έχει επιμεληθεί η Αφροδίτη Μπάμπαση, ο Κώστας Κάπριος και ο Νώντας Σκαρπέλης, θα προβληθεί σήμερα το απόγευμα στις 20.00 στην Ιερισσό και αύριο την ίδια ώρα στη Μεγάλη Παναγιά, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση.
Πηγή: ΑΠΕ
 Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη
ΠΗΓΗ: www.zougla.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: