Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Σκύλος νίκησε (ύστερα από σκληρή μάχη!) Τούρκο δουλέμπορο στον Έβρο…


“Νικητής βγήκε από τη μάχη του με έναν Τούρκο δουλέμπορο ένα από τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της FRONTEX”
Νικητής βγήκε από τη μάχη του με έναν Τούρκο δουλέμπορο ένα από τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της FRONTEX στο Δέλτα του Έβρου! Αν και τραυματισμένο από το μαχαίρι του αλλοδαπού, το φιλανδικό σκυλί ανίχνευσης προσωπικού κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον αφοπλίσει!
 Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Λαθρομεταναστών της αστυνομικής διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με ομάδα της FRONTEX είχαν εντοπίσει τρία άτομα να κινούνται στην αγροτική περιοχή Φερών. Ο ένας ήταν Τούρκος που είχε μόλις περάσει από τον Έβρο έναν λαθρομετανάστη, ο οποίος θα περίμενε στο ελληνικό έδαφος για να παραλάβει μια ομάδα 20 ομοεθνών του τους οποίους θα έστελναν οι δουλέμποροι με πλαστικές βάρκες.
Οι δύο συνελήφθησαν, αλλά ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε έναν ακόμη δουλέμπορο και όρμισε κατά πάνω του. Ο δουλέμπορος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε το σκύλο στην πλάτη, όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα… δόντια του και τελικά συνελήφθη!
Το αιμόφυρτο σκυλί μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ και ο Τούρκος διακινητής διακομίστηκε για τον ίδιο λόγο στο Κέντρο Υγείας Φερών. Στην συνέχεια και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: