Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η τελική ένσταση-καταγγελία για την Επιτροπή Διαγωνισμού του Δήμου Δελφών.


ΑLPHA - ΚAPPA ΜΕΛΕΤΩΝ Ε.Ε.
Μ. Μπότσαρη 79, Τ.Κ.: 546 44, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 313214, 2310 325390
fax. 2310 325390
e-mail:
ak-mele@otenet.gr



 
 
 
ΥΠΟΨΗ "ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ​"

Αξιότιμοι Κύριοι


Σε συνέχεια της από 12-11-2012 «αρχικής μας» ένστασης και μετά την παραλαβή του σχετικού φακέλου, του κατά την Επιτροπή Διαγωνισμού 1ου στην κατάταξη διαγωνιζόμενου, σας αποστέλλουμε και την 2η «συμπληρωματική» ένσταση η οποία υποβλήθηκε σήμερα, εντός της νομίμου προθεσμίας.

Όπως αναφέραμε και στο συνοδευτικό έγγραφο της αρχικής μας ένστασης το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και κατά συνέπεια είναι σημαντικό να προβείτε σε ενέργειες (δημοσιεύσεις κλπ) που στοχεύουν στο να εκλείψουν διαπαντός τέτοια άθλια φαινόμενα.


για την Α. - Κ. ΜΕΛΕΤΩΝ
Αθανάσιος Καλτσίδης

Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι βέβαιο ότι μετά την δημοσίευση και της δεύτερης ένστασης μέσω της οποίας αποδεικνύεται ότι πρέπει να αποκλεισθεί ο «αγαπημένος τους μελετητής» από τον διαγωνισμό, ο δήμος θα προχωρήσει σε ακύρωσή του διαγωνισμού ώστε να μην κατοχυρωθεί σε κανένα άλλο διαγωνιζόμενο! Για να δούμε..

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από το όποιο δίκαιο μπορεί να έχει εδώ ο κ. Καλτσίδης και η εταιρία στην οποία συμμετέχει, θα πρέπει και ο ίδιος με βάση κάποια άλλα σχέδια που υλοποίησε, να προβληματιστεί για το επίπεδο των γνώσεών του ως μηχανικός. Σχέδια κατάπτυστα,με τερατώδη λάθη και αδικίες που ούτε παιδιά του γυμνασίου δεν θα έκαναν. Βλέπετε κ. Καλτσίδη,η αδικία γίνεται μπούμερανγκ και επιστρέφεται σε σας.