Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Στη δημοσιότητα οι μισθοί των γενικών γραμματέων της κυβέρνησης




Στις 5.000 ευρώ μηνιαίως ανέρχονται οι αποδοχές των γενικών γραμματέων της κυβέρνησης σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης. 
ΠΗΓΗ: www.24h.gr



Όπως ειδικότερα, ενημερώνει ο κ. Μανιτάκης για τις μεικτές μηνιαίες αποδοχές..., ο βασικός μισθός του γενικού γραμματέα ανέρχεται σε 3.700 ευρώ και τοεπίδομα θέσης ευθύνης σε 1.000 ευρώ, ενώ τα έξοδα παράστασης σε 300 ευρώ. Σύνολο, δηλαδή, 5.000 ευρώ μηνιαίως.

Για τους ειδικούς γραμματείς υπουργείων και τις μηνιαίες μεικτές αποδοχές τους, ο βασικός μισθός είναι 3.200 ευρώ, το επίδομα θέσης ευθύνης 950 ευρώ, τα έξοδα παράστασης 100 ευρώ. Σύνολο, δηλαδή, 4.250 ευρώ μηνιαίως.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ 5.000,ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΤΕΑΣ..........

ΙΤΙΩΤΙΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ-ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ-ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ.ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑ,ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙΟΙΟΙ.ΒΟΪΔΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑΙΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΓΕΣ.ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ,ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΥΛΟΥΣ.Η ΚΥΡΑ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΟΥΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΔΙΑ, ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ..ΑΠΡΙΛΙΑΝΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ!!!!
ΡΕ ΠΑΛΙ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ?