Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Κουίζ: Ποιος πρώην μεγάλο-υπουργός ερευνάται λόγω των γιων του;


Ο εν λόγω υπουργός έπαιζε πολύ σημαντικό ρόλο σε προηγούμενη Κυβέρνηση και σε κάποια περίοδο φέρεται να έριχνε και «κλεφτές ματιές» προς το Προεδρικό Μέγαρο. Τώρα, λοιπόν, που ο Υπουργός έχει περάσει στην αφάνεια του πολιτικού συστήματος φαίνεται ότι ασχολείται έντονα η Δικαιοσύνη με την οικογένεια του.

Για την ακρίβεια στο μικροσκόπιο των Δικαστικών αρχών έχουν μπει οι γιοί του Υπουργού οι οποίοι φέρονται να είναι πίσω από «εταιρείες εισπράξεων».

Όλοι θυμόμαστε άλλωστε τον σάλο που είχε ξεσπάσει με τις εν λόγω εταιρείες που έπαιρναν συμβάσεις από Τράπεζες για να διεκδικούν οφειλόμενα από πολίτες και μάλιστα με τρόπους που δεν ήταν πάντοτε νόμιμοι και ηθικοί.

Το ζήτημα είναι αν τα συγκεκριμένα «πολιτικά τέκνα» εμπλέκονται σε τέτοιες εταιρείες, αν έπαιρναν με διαφανείς τρόπους τις συμβάσεις από τις Τράπεζες και βέβαια αν τα εισοδήματα τους μπορούν να δικαιολογήσουν την απόκτηση πολλών ακινήτων στο Κολωνάκι…

ΠΗΓΗ: http://www.paraskhnio.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ κ.ΣΙΟΥΦΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ.ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ,ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ.ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΚΥΡΟΛΕΚΤΙΚΑ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΡΙΘΜΟΥ.