Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΦΩΚΙΔΑ: Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών (3) δραστών, για ληστεία σε οικία στον Άγιο Σπυρίδωνα Φωκίδας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 
Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών (3) δραστών, για ληστεία σε οικία στον Άγιο Σπυρίδωνα Φωκίδας



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, για ληστεία χθες (21-10-2012) τα ξημερώματα, σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής στην οικία της, στον Άγιο Σπυρίδωνα Φωκίδας.
 
Ειδικότερα χθες περίπου στις 01:00΄ τα ξημερώματα, οι τρεις δράστες εισήλθαν, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο, στην οικία 81χρονης ημεδαπής, ενώ εκείνη κοιμόταν στο δωμάτιό της και άρχισαν να ερευνούν τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού της.
 
Όταν η παθούσα αντιλήφθηκε την παρουσία των δραστών, ένας από αυτούς άσκησε σε βάρος της σωματική βία, προκαλώντας της ελαφρές σωματικές κακώσεις και στην συνέχεια της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, ένα ζεύγος χρυσά σκουλαρίκια και ένα χρυσό δαχτυλίδι. Ακολούθως οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου, ενώ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩ-ΝΑ ΦΩΚΙΔΟΣ,ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ.