Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Προκαλεί με την συμπεριφορά του ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου


Εις υγείαν των κορόιδων....

Την ώρα που πολλοί Έλληνες υποφέρουν και πεινάνε, αυτός παίρνει τον μισθό του βουλευτή χωρίς ουσιαστικά να πατάει το πόδι του στο βουλή, αφού συνήθως βρίσκεται εκτός Ελλάδος - Την ίδια ώρα στο ΠΑΣΟΚ για να βγάλουν τα χρέη που τους άφησε, προσπαθούν να πουλήσουν τα πανάκριβα όργανα γυμναστικής που διατηρούσε στο studio της Ιπποκράτους...πάντα φυσικά με έξοδα του κόμματος , άρα του Ελληνικού λαού !!!!
Η απουσία του πρώην Πρωθυπουργού από τη Βουλή και από τη χώρα γενικότερα μπήκε στο στόχαστρο του Γιάννη Μιχελάκη

Με αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Παπανδρέου θα διδάσκει πλέον στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό για προκλητική συμπεριφορά και για έλλειψη σεβασμού προς τους πολίτες...

Μπέρδεψε το "Επισκέπτης Καθηγητής" με το "επισκέπτης Βουλευτής", σχολίασε μάλιστα ο κ. Μιχελάκης και συνέχισε την επίθεση εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού αναφέροντας ότι η παρούσα Βουλή είναι Βουλή μάχης"και είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή!! Να είμαστε όλοι διαρκώς παρόντες. Ενεργοί συμμέτοχοι στον κοινό αγώνα. Δεν είναι κλαμπ η Βουλή!! Δεν είναι επισκεπτήριο. Γι' αυτό και ο κ. Παπανδρέου, από τη στιγμή που επέλεξε να δραπετεύσει στην Αμερική, οφείλει να παραδώσει τη Βουλευτική του έδρα!"

Ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ αναφέρθηκε και στο βραβείο που είχε λάβει το Σεπτέμρβιο του 2010 ο Γιώργος Παπανδρέου στο Βερολίνο για την προσφορά τους στην οικονομία και σχολιάζοντάς το δήλωσε: " Ομολογώ ότι δύο χρόνια αργότερα κατάλαβα ότι ήταν πράγματι μπροστά από την εποχή του! Γιατί, θυσιάζοντας την Ελλάδα, κατάφερε να δείξει σε πολλές άλλες χώρες, το δρόμο που πάει στην καταστροφή. Λειτούργησε ως παράδειγμα προς αποφυγήν, διδάσκοντας όλους τους άλλους Πρωθυπουργούς του πλανήτη τι ακριβώς ΔΕΝ πρέπει να κάνουν ! Και μία επισήμανση: Η αμοιβή των 20.000 δολαρίων για τη διδασκαλία του κ. Παπανδρέου στο Χάρβαρντ και 46.000 ευρώ, μέσω μεσιτικού γραφείου, για κάθε άλλη του ομιλία, κρίνεται ως εξαιρετικά χαμηλή, εάν αναλογιστούμε το πόσο ακριβά πληρώσαμε εμείς για να μάθουμε την οικονομική του στρατηγική!"

Αλήθεια θα πληρώσουν άραγε κάποτε και πως, όλοι αυτοί που κατέστρεψαν αυτή τη χώρα και έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τους πολίτες της;

www.lamiareport.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: