Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Οι συνταξιούχοι κατέλαβαν το υπουργείο Υγείας


- Αιφνιδίασαν την φρουρά και έφτασαν ως την πόρτα του υπουργού
 - Ένταση και λιποθυμίες
- "Μας αποκάλεσε τραμπούκους ο υπουργός" λέει ο πρόεδρος των συνταξιούχων
 - Συνεχής ενημέρωση - Δείτε ΦΩΤΟ
 
Δυναμική κίνηση που μάλλον κανείς δεν την περίμενε έκαναν λίγο πριν τις έντεκα 200 συνταξιούχοι στο υπουργείο Υγείας.

Έφτασαν στην είσοδο του κτιρίου και φωνάζοντας συνθήματα πέρασαν την πόρτα και εισβάλλοντας στο χώρο έφτασαν μέχρι το γραφείο του υπουργού.

Ακολούθησαν στιγμές έντασης με τους συνταξιούχους να απαιτούν να πάρει η κυβέρνηση πίσω κάθε μέτρο που μειώνει τις συντάξεις και τους άνδρες της ασφάλειας να προσπαθούν να τους σταματήσουν. Δεν έλειψαν και οι λιποθυμίες.

Τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως όταν ο υπουργός τους ανακοίνωσε πως θα δεχθεί αντιπροσωπεία τους για να ακούσει τα αιτήματά του, ωστόσο τα αίματα άναψαν και πάλι όταν μετά την ολιγόλεπτη συνάντησή τους με τον υπουργό ο πρόεδρος των συνταξιούων είπε πως ο υπουργός τους αποκάλεσε τραμπούκους...

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ,ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΗΣΤΕΣ, ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ,ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ.ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ?ΑΒΥΣΑΛΕΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΟΥΜΕ,ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΟΥΣ.