Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Συναυλία στο κέντρο της Άμφισσας-Μία έξυπνη κίνηση!


Μιά όμορφη όσο κι ''έξυπνη'' μουσική εκδήλωση. Μιά γρήγορη όσο κι απέριττη οργάνωση μ' ένα γεμάτο ενθουσιασμό νεανικό συγκρότημα. Κι ακόμα περισσότερο, με ανθρώπους που αγαπήσανε το πεζοδρόμιο έξω απ' το μαγαζί τους και μοιραστήκανε την ενέργειά τους και την άποψή τους με τους όρθιους στον δρόμο. Όμορφα πράγματα. Εκεί, στην Άμφισσα, χωρίς ''επίσημους'', στην οδό Γιαγτζή, που μετατράπηκε σε μουσική σκηνή, έτσι απλά, στο πατ-κιούτ όπως λέμε. Και μπράβο τους!

  Εμείς να δούμε τί θα κάνουμε, εδώ, μιάς και για να στηθεί σε έναν δρόμο, τελάρο που να πουλάει, έστω καρότα (...δεν μιλάμε για μουσική σκηνή), θα πρέπει να πέσουν υπογραφές έγκρισης απο την....τελευταία αυτοκράτειρα της Κίνας. Και στο κάτω-κάτω ήρθε η ώρα σ' αυτή την δύσκολη εποχή, ο καθένας μας να αποδείξει, πόσο και με ποιόν τρόπο αγαπάει τον τόπο μας. Ανάπτυξη δεν είναι, ανοίγω ένα μαγαζί και περιμένω τον πελάτη. Ούτε βεβαίως ευσταθεί πλέον η αντίληψη, ότι εδώ είναι το Δεσποτάτο μου και δεν κουνιέται φύλλο χωρίς την έγκρισή μου. Και τα δυό έχουν ξεπεραστεί απο την ίδια την κοινωνία και τις σημερινές ανάγκες των ανθρώπων. Ιδέες, υπάρχουν; Ενέργεια και προσφορά είναι διαθέσιμες; Αγάπη για τον τόπο; Και τότε όλα αυτά θα γίνουν ποτάμι και θα παρασύρουν όλα τα σκουπίδια και θα τα πετάξουν στην θάλασσα. Ότι είναι εμπόδιο στην ροή του ποταμού, θα παρασυρθεί, αρκεί να είναι είναι... μπόλικο το νερό. Και το Καφε-Μπαρ της  Άμφισσας, δείχνει τον δρόμο. Μπράβο τους!
-----------------------------------
Μια δυναμική συναυλία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο της Άμφισσας.
Δείτε φωτογραφίες

Το συγκρότημα Wedding Singers έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στην συναυλία που διοργανώθηκε από κεντρικό cafe-bar της Άμφισσας.

Η σκηνή είχε στηθεί στην κεντρική οδό Γιαγτζή και πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους Wedding Singers σε μια συναυλία που περιελάμβανε διασκευές των πιο γνωστών ξένων επιτυχιών από τις δεκαετίες του '80 και του '90.

Ο έντονος ηλεκτρονικός ήχος σε συνδυασμό με την ζωντανή σκηνική παρουσία άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους παραβρέθηκαν στην διοργάνωση.

 
 
 
 
 
 
Ενδεικτικά, ακούστηκαν κομμάτια από Ace of Base, The Prodigy, Blue Boy, Outhere Brothers, Chimo Bayo, κλπ
 
 
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενώ συμφωνώ με την αντιμετώπισή σας και την συναυλία που έγινε, θα σας στεναχωρήσω στα τυπικά.

Η συναυλία που έγινε, έγινε με άδεια από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimosdelfon/ada/%CE%924%CE%93%CE%9C%CE%A99%CE%98-%CE%944%CE%94

Όπως βλέπετε δεν ζήτησαν άδεια από τον αντιδήμαρχο Άμφισσας. (άσχετα αν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον πρόεδρο της επιτροπής).

Κατά συνέπεια για να γίνει κάτι αντίστοιχο στην Ιτέα, δεν χρειάζεται άδεια από την αντιδήμαρχο, χρειάζεται αίτηση στην συγκεκριμένη Επιτροπή.

Το πρόβλημα της "οκνηρίας" στην Ιτέα, πηγάζει 100% από τους μαγαζάτορες, δυστυχώς.
Ανοίγουν το μαγαζί και περιμένουν τους πελάτες. Αλλά δεν είναι έτσι, όχι τώρα πλέον!

Και για να πάμε ένα βήμα παραπέρα ως πόλη, πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε μέλος του Δήμου Δελφών.
Δεν είμαστε απλά η Ιτέα με τον "Πόποτα" να έχει λόγο για τα πάντα.
Αν έχουμε κάποιο πρόβλημα, δεν υπάρχει μόνο η αντιδήμαρχος, υπάρχουν και άλλα όργανα της διοίκησης!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον σχολιαστή 12:13. Αυτό ακριβώς λέει και το κείμενο, να μην ανοίγουμε ενα μαγαζί και να περιμένουμε. Και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, όντως κάνει αυτήν την δουλειά: παρακάμπτει τον/την κάθε Πόπωτα. Ας κάνουμε κάτι παραπάνω απ' το ''ανοίξαμε και πρέπει να έρθετε''. Και οι υπηρεσίες του Δήμου είναι γιά όλους. Αλλοιώς, θα εξακολουθούμε να ζούμε αυτό το σύρσιμο ανάμεσα στο παρακαλετό και την υποταγή.

Ανώνυμος είπε...

Και για να συνεχίσω το σχόλιό μου η ΑΔΑ είναι η Β4ΓΜΩ9Θ-Δ4Δ. Η αίτηση απο τους επιχειρηματίες κατατέθηκε στις 27-8-2012 και η έγκριση στις 31-8-2012. Ούτε παρακαλετά ούτε τίποτε. Μπράβο τους!

Ανώνυμος είπε...

Η Πομπηια διασκεδαζει

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΠΕΑ.