Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ ΤΡΙΤΑΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 

                                                                                                             Ιτέα 28.09.2012

Αγαπητά Μέλη,
     Μετά από την δίμηνη σχεδόν απουσία μας από τις συνήθεις εκδηλώσεις μας, λόγω της καλοκαιρινής περιόδου την οποία σας αφήσαμε ελεύθερη για να χαρείτε τα μπάνια σας αλλά και να αποφύγουμε τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που είχαμε ειδικά φέτος το καλοκαίρι, επιστρέφουμε με επιθετική διάθεση για δράσεις και αποφάσεις.
     Αποφασίσαμε λοιπόν να παρακολουθήσουμε μία παράσταση του φημισμένου Ισπανικού Τσίρκου ALLEGRIA στο κλειστό ΟΑΚΑ. Κλείσαμε για την Απογευματινή Παράσταση στις 09/09/2012 ημέρα Κυριακή. Αναχώρηση από το γραφείο μας στη 1 ακριβώς το μεσημέρι της 09/09/2012. Οι τιμές είναι πολύ τσουχτερές για το βαλάντιο μας, αλλά ο Σύλλογος μας πιστός στις αρχές του κατάφερε και επέτυχε την τιμή των € 31.50 για μια καλή ζώνη όπως λέγεται. Ωστόσο η τελική μας απόφαση είναι να πληρώσουν τα μέλη μας μόνο 30€ ανά άτομο και ο Σύλλογος να επιβαρυνθεί τόσο την διαφορά των 1.50 € επί πλέον αλλά και την μετακίνηση εις και από το ΟΑΚΑ. Οι αι συνοδοί και σύντροφοι των Μελών μας μη Μέλη θα επιβαρυνθούν συνολικά με € 40 έκαστος επιβαρυνόμενοι με τα έξοδα μετακίνησης.
     Η τιμή είναι εξαιρετικά καλή δεδομένου ότι η θέασης είναι ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ και θα είναι μια υπέροχη εικόνα που θα κρατήσουμε μέσα μας για όλη την υπόλοιπη ζωή μας.
     Η προθεσμία για να δηλώσετε συμμετοχή είναι πολλή μικρή δηλαδή εντός της τρέχουσας εβδομάδας για να μπορέσουμε και εμείς στην συνέχεια να επιβεβαιώσουμε και να στείλουμε τα χρήματα στην εταιρεία που εκπροσωπεί το ALLEGRIA.
     Επ ευκαιρία και δεδομένου ότι διανύουμε το τελευταίο τετράμηνο του έτους θα παρακαλέσουμε τα Μέλη που δεν έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις δηλαδή την συνδρομή του 2012 να την εξοφλήσουν σύντομα για να καλύψουμε και εμείς τις Ταμειακές μας ανάγκες.
Επισημαίνουμε πάλι τα κινητά μας τηλέφωνα Σ. Μανωλιουδάκη 6974026580 και Γ. Κουτσούκου 6973764486

Ευχαριστούμε

       Η πρόεδρος                                                      Ο Γραμματέας
Σοφία Μανωλιουδάκη                                      Γεώργιος Κουτσούκος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως εκτός από τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και τις φυσιολατρικές εκδρομές θα πρέπει ο σύλλογος να ασχοληθεί και με ουσιαστικότερα θέματα όπως οι συνεχείς περικοπές των συντάξεων, η διάλυση του συστήματος υγείας, το κόστος των ιατρικών επισκέψεων και φαρμάκων, οι συνεχείς αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης,η ανεργία και να δίνει ένα δυναμικό παρόν στις κινητοποιήσεις; Μήπως έχουμε χρέος να νοιαστούμε για το μέλλον της χώρας, των παιδιών και των εγγονιών μας ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ "ΝΟΥΜΕΡΟ",ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ? ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΥΤΑ ΜΑΧΕΤΑΙ Η ΛΑΪΝΗ.