Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ

lastscanΚυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012 - 2013.
Η ομάδα του Αστέρα Ιτέας ξεκινάει εκστρατεία για την οικονομική ενίσχυση της και η διοίκηση του Αστέρα ζητάει την στήριξη των οπαδών της ομάδας μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας και οικονομικής ενίσχυσης για να μπορέσει να έχει έσοδα η ομάδα, να καταφέρει να καλύψει κάποιες από τις πολλές υποχρεώσεις της και έτσι να επιβιώσει. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.


Φίλαθλοι , βοηθήστε την ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας να γίνει οικονομικά ανεξάρτητη και να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις της. Επιδοτήσεις δεν δίνονται πλέον από το κράτος , από την τοπική αυτοδιοίκηση δεν υπάρχει κάποια βοήθεια , χορηγοί για την ομάδα δεν υπάρχουν και συναυλία οικονομικής ενίσχυσης δεν πραγματοποιήθηκε όπως γίνεται κάθε χρόνο τον Αύγουστο.
Τα εισιτήρια διαρκείας – οικονομικής ενίσχυσης κοστίζουν 30 ευρώ.
Η οικονομική αυτή ενίσχυση αφορά και τις ακαδημίες του Αστέρα που απαρτίζονται από ενενήντα παιδιά.

http://iteasports.blogspot.gr/
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι περιμενατε δηλαδη; χορηγιες και οικονομικη ενισχυση για τον αστερα γιοκ. μονο στον φωκικο - μια ομαδα ενας νομος - ετσι δεν λενε; οι υπολοιποι δεν υπαρχουμε στον χαρτη. η δημοτικη αρχη εχει ενισχυσει καθολου τον αστερα; η αντιδημαρχος βρεθηκε στην βανδη στο γκρουπ παπαιωαννου. πρωτη πρωτη στις φωτογραφιες. αλλα τα φραγκα πανε στο φωκικο, οχι στον αστερα. δεν μπορει να κανει καμια ενεργεια για την ομαδα της ιτεας; μην ξεχναει οτι κυριως οι ιτιωτες την ψηφιζουν

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε πρόεδρε που διαμαρτύρεσαι, δεν δίνεις στην αντιπρόεδρό σου και αντιδήμαρχό μας(έχει αλλάξει κάτι και δεν το ξέρουμε;) τα εισιτήρια διαρκείας να σου τα πουλήσει σε μηδέν χρόνο; Δεν σου δίνει το γήπεδο, δεν σου δίνει καμμία ενίσχυση, δεν ασχολείται κάν με τον Αστέρα, αν κάνεις κάτι που δεν το εγκρίνει (αυτή;) σε κυνηγάει, σε έχει τρελάνει με το τι θα κάνει (που δεν το κάνει) η S+B και η ίδια για την ομάδα κι εσύ βγαίνεις και κάνεις καταγγελία για την μεταχείρηση που έχει η ομάδα από τον Δήμο; Ή μας δουλεύεις ή να μην πώ το σε πόση εκτίμηση σε έχουν και αναλόγως σε μεταχειρίζονται! Άσε που με αυτά κι αυτά, φαίνεται πεντακάθαρα το που έχουν γραμμένη την Ιτέα. Με τις υγείες σου πρόεδρε.

αστερας 1971 είπε...

Εχετε δει ποτε πολιτικο και ειδικα της Ιτεας να βαζει ποτε το χερι στην τσεπη????????Εδω εδωσε η κ.αντιδημαρχος περσυ κατι ψυκτικα επιδεσμους και εκοψε τιμολογιο για τοσο χρεως μιλαμε......μονο τσεπη και συμφερον κοιταμε και στις εκλογες παλι κανουμε σαν παλαβοι να ταζουμε και να υποσχομαστε πραγματα...συσπιρωση ολοι γυρω απο την ομαδα της πολης μας και ολοι ενωμενοι και δυνατοι για να μας υπολογιζουν και να μας σεβονται..ολοι μια γροθια....και να δεις μετα η καθε μια..που απειλη...να μην κανουμε αγιασμο και εκδηλωση που να μην ειναι και η γιωτα παρον..αι σοβαρεψου Γιωτα γιατι ο χρονος σου ληγει και δωσε και κανενα εθρωπουλο απο την τσεπουλα σου....για την ομαδα εισαι και αντιπροεδρος τρομαρα σου..ταλιροφονια ε ταλιροφονια...