Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

"Amber Alert" για 110 νοσηλευτές οι οποίοι έχουν αποσπαστεί σε πολιτικά γραφεία


Στρατός νοσηλευτών σε γραφεία πολιτικών. "Αγνοούμενοι" 110 νοσηλευτές από το 401

Ένας λόχος νοσηλευτών βρίσκεται αποσπασμένος σε πολιτικά γραφεία ή υπηρετεί σε σε μονάδες άσχετες με το αντικείμενό του τη στιγμή που και τα στρατιωτικά νοσοκομεία αντιμετωπίζουν σημαντικότατα προβλήματα εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, 110 νοσηλευτές του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου είναι τοποθετημένοι σε γραφεία πολιτικών, και γενικά είναι τοποθετημένοι σε θέσεις άσχετες με την ειδικότητά τους.
Στόχος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Άμυνας είναι να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους ενώ ήδη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Καράμπελας ζήτησε να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες να επιστρέψουν και οι 110 στα "πραγματικά" καθήκοντα τους.
Παράλληλα,  έδωσε και κατευθυντήριες οδηγίες για τη βελτίωση των παροχών υγειονομικών υπηρεσιών από τα στρατιωτικά νοσοκομεία σε συνδυασμό με το φρένο που πρέπει να μπει στην αλόγιστη σπατάλη.
Μάλιστα, ήδη ζητήθηκε από τα Γενικά Επιτελεία κατάσταση με το υγειονομικό προσωπικό που υπηρετεί εκτός του χώρου της Υγείας.
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΟΥΝ ΑΗΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ....ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΑΧΝΑ.ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ Κ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...ΤΟ ΤΑΞΙΜΟ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ,ΤΟ ΔΩΣΕ ΧΑΛΑΕΙ.ΑΣΠΑΣΙΑ ΑΚΟΥΣ??????????????ΕΓΩ,ΠΕΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑ Κ ΑΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΡΙΒΟΥΛΑ ΕΤΣΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ δηλ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!