Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΚΙΡΡΑ “ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Ευχαριστώ όλους εσάς που παραβρεθήκατε και μας τιμήσατε με την παρουσία σας  στο 1ο φεστιβάλ «Δίπλα στο ποτάμι» που έγινε στην Κίρρα στις 17 και 18 Αυγούστου.   

     Ευχαριστώ επίσης τους συνδιοργανωτές μου και τους εθελοντές που '"έστησαν" την εκδήλωση σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Σημαντική ήταν και  η βοήθεια των υποστηρικτών φορέων και ιδιωτών      Στόχος μας είναι να γίνει θεσμός. Όχι μόνο για λόγους ψυχαγωγίας  αλλά κυρίως  για την αξιοποίηση της περιοχής και για την ανάδειξη των φυσικών ομορφιών της ιστορικής Κίρρας.   

     Σκοπός είναι μέσα από αυτό να αποκομίσουμε τα περισσότερα δυνατά οφέλη για τον τόπο μας, ενεργοποιώντας  τους αρμόδιους φορείς να διορθώσουν όλα τα «κακώς κείμενα» δίπλα στο ποτάμι…

Μαντά Γεωργία
Πρόεδρος Τ.Κ. Κίρρας

ΠΗΓΗ:

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γώγα, όσο θα ασχολείσαι με την τοπική κοινότητα, έξω από κυκλώματα, προκαταλήψεις, χρωματισμούς και ιδιοτέλειες, να ξέρεις ότι ο κόσμος θα είναι μαζί σου κι αυτό που έγινε 17/18 Αυγούστου θα είναι μόνον η αρχή. Ζήτα βοήθεια απο ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν και πέτα απ'έξω τους καπηλευτές, τα λαμόγια, τους παλαιοημερολογίτες και τους άσχημους/ες. Όσους είναι φρένο στο μπροστά. Και το είδες ότι η Κίρρα με 10 ανθρώπους, μπορεί να κάνει θαύματα. Είναι η ώρα! Πρόσεχε όμως. Συγχαρητήρια για το κουράγιο όλων σας.

Ανώνυμος είπε...

τα λόγια τα έχετε γράψει οι ίδιοι. Δεν κάνατε τίποτα, απλά βγάλατε κάποια χρήματα για τα μικροέξοδά σας.

Ανώνυμος είπε...

πολλα συγχαρητηριασε οσους δουλεψαν για την εκδηλωση.περασαμε υπεροχα με λιγα χρηματα.υπεροχο και το βιντεακι για την περιοχη.θα ξαναρθουμε με πολλους φιλους μας.ως τοτε φιλια.μια παρεα απο Αθηνα

τεχνοκράχτης είπε...

τα σχόλια είναι όλα τα λεφτά !!!

Ανώνυμος είπε...

έχετε κόψει πολλά λαμόγια.....