Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

25-26 Αυγούστου: Νέοι καθαρισμοί σε Θερμοπύλες, Δράμα και Φωκίδα

Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα
Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», συνεχίζουμε τις δράσεις σε κάθε σημείο της πατρίδας μας.

Σάββατο 25 Αυγούστου

1. Θερμοπύλες – Καθαρισμός στον αρχαιολογικό χώρο και στις ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών
Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων, την επιτροπή νεολαίας και αθλητισμού του δήμου και όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, διοργανώνει καθαρισμό στον αρχαιολογικό χώρο και στις ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών.

Σημείο συνάντησης, ο αρχαιολογικός χώρος των Θερμοπυλών στις 10 το πρωί.

Κυριακή 26 Αυγούστου

1. Κύργια Δράμας – Καθαρισμός στο πευκοδάσος του ομώνυμου δημοτικού διαμερίσματος
Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Κυργιών και εθελοντικές ομάδες της περιοχής, διοργανώνουν καθαρισμό στο πευκοδάσος του δημοτικού διαμερίσματος Κύργια Δράμας.

Σημείο συνάντησης, το παλιό δημοτικό σχολείο Βαθυχωρίου Δράμας στις 10 το πρωί.

2. Κίρρα Φωκίδας – Καθαρισμός στο αλιευτικό καταφύγιο
Καθαρισμό στο αλιευτικό καταφύγιο διοργανώνει η εθελοντική ομάδα "Φίλοι της Κίρρας"
σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ  εθελοντικό καθαρισμό στο αλιευτικό καταφύγιο στην περιοχή Κίρρα Φωκίδας.
Σημείο συνάντησης, το αλιευτικό καταφύγιο Κίρρας στις 7 το πρωί.

ΠΗΓΗ: http://www.skai.gr/

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mprabo sthn omada!!!!eyxomai na yphrxan kai alles tetoies omades edw ston topo mas,poy na asxoloyntai pragmatika kai na endiaferontai............oxi opws kapoioi alloi poy to mono poy 8eloyn einai na dei9oyn tis moyres toys.

Ανώνυμος είπε...

εχετε κάνει θαύματα και φαίνεται. να είστε πάντα καλά.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο στην εικικρινή προσπάθεια και όχι στους θεατρινισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Απ'τα σχόλια φαίνεται ότι μόνοι σας "Φίλοι της Κίρρας" ευλογείτε τα γένια σας, γιατί και το blog φτιάξατε για να διαφημίζεστε με τις φωτογραφίες σας, τις "μούρες" σας,όπως λέει ο 2.34 και υπερβάλλετε μιλώντας για θαύματα κι η ιδιοτέλεια περισσεύει σε κάποιους από σας.Οι καλοπροαίρετοι κι ανιδιοτελείς δεν κάνουν αυτοδιαφήμιση,το γνήσιο ενδιαφέρον δεν αποζητά την προβολή.

Ανώνυμος είπε...

η ουσιαστική παρέμβαση είναι το ζητούμενο στις ημέρες μας και όχι η φτηνή με τα αζημίωτο παρουσία

Ανώνυμος είπε...

μπράβο στον εθελοντισμό που δρα χωρίς να θέτει και εισιτήριο.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ "ΦΙΛΟ" ΤΩΝ 10.49 μ.μ. ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ! ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ! ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ !!!

Ανώνυμος είπε...

Aπάντηση στον 10:49.
Δεν είναι η πρώτη φορά φίλε μου,το έχουν ξανακάνει και στο παρελθόν πολλές φορές,μόνες τους σχολιάζουν ακόμα και αν είναι κάτι όχι και τόσο σπουδαίο.Ομως οφείλουμε να πούμε ένα μπράβο στις "καθαρίστριες" της Κίρρας.

Ανώνυμος είπε...

"Φίλε" των 8.21 δεν ξέρεις ότι κάνω κάτι σε καθημερινή σχεδόν βάση εδώ και πολύ καιρό από προηγούμενα χρόνια σε περισσότερο χώρο απ'αυτόν που μου αναλογεί αλλά δεν μπορείς να το ξέρεις γιατί ούτε το προβάλλω, το ξέρουν μόνο κάποιοι,ούτε έχω σχέση με διοικούντες και δεν έχω επιτρέψει σε κανένα ποτέ να με "βάλει" να μιλήσω.Σε ενόχλησε που επεσήμανα την υπερβολή;Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο "΄ενας για όλους και όλοι για έναν" μόνο που δεν το βλέπω να συμβαίνει και μ'ενοχλούν οι σκοπιμότητες που μας τριγυρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 10:49 ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΤΑΙ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ "ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ".ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Καλοθελιτη τον 10 και 49 εγω εγραψα το πρωτο σχολιο σε ενημερωνω οτι οταν εγραψα οτι το μονο που κοιτουν ειναι οι μουρες τους δεν εννοουσα τα παιδια απο την εθελοντικη ομαδα εννοουσα τα απο το φεστιβαλ γιατι αλλοι κανανε τη δουλεια αλλη εβαλε τη μουρη της μπροστα.Σιγουρα τωρα πιστευω οτι ξεκαθαριστικε το θεμα.Ενα τελευταιο τα παιδια στο blog εχουν βαλει τις μουρες τους γιατι δουλεψαν αυτοι και κανενας αλλος.εγω θα δωσω παλι συγχαρητηρια στην ομαδα και να συνεχισουν ετσι μπραβο
Ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα με τον φιλο των 5 και 27