Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ME ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΙΚΙΟΥΡΙΣΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗ!

Την ώρα που η Κούλα απ΄ το Ζέλι μάς απειλεί πως θα αυτοκτονήσει και ζητά να αποφυλακιστεί γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα, οι κομμώτριες και οι μανικιουρίστες κάνουν παρέλαση στο VIP κελί της στον Κορυδαλλό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Makeleio.gr έχει δοθεί ειδική άδεια (!) προκειμένου η κυρά Βίκυ να απολαμβάνει τα...
beaute της και εντός κελιού. Όχι για κανέναν άλλο λόγο. Για να ανέβει λίγο ψυχολογικά και να μην αυτοκτονήσει βρε αδελφέ!

Πέραν, όμως, του γελοίου του πράγματος, εγείρονται σοβαρότατα ζητήματα για το ποιος και γιατί επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο. Άραγε θα κληθεί κάποιος να δώσει εξηγήσεις; Παρακολουθούμε και αναμένουμε...

ΠΗΓΗ: http://attikanea.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κυραΚΟΥΛΑ Μ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΣ {απο ποιον το ζηταω} ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗΣ ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΩΨΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ? {εκτοσ κι αν σε ειδοποιησανε οτι δεν χορανε μεσα} ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ? Η ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ! ΚΙ ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ? ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΙ ΕΚΕΙ? ΜΩΡΗ ΒΛΑΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΟΙΡΙΖΟΥΝ ΚΟΠΡΙΑ ΑΝΤΓΕ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ! ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ !!!