Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΠΑΛΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Ο ΓΑΠ!



Νέα περιπέτεια για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος έπεσε από το ποδήλατό του κατά τη διάρκεια της καθημερινής του βόλτας με το ποδήλατό του.


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατία", ο πρώην πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια του να στρίψει, έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί στο χέρι του.

Μάλιστα, ο κ. Παπανδρέου μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και έβγαλε ακτινογραφία, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα. Ωστόσο η ακτινογραφία δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα και ο πρώην πρωθυπουργός επέστρεψε σπίτι του.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Παπανδρέου είχε ξαναπέσει κατά τη διάρκεια της αγαπημένης δραστηριότητας του, τον Απρίλιο του 2008, όταν είχε μπλεχτεί το χέρι του στην αλυσίδα του ποδηλάτου του.






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΙΚΡΟΣ,ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.ΞΕΡΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΙΤ ΜΠΟΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΚΗ ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ! ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ΑΛΗΘΕΙΑ η κ. ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ Ν ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ! ΚΙ ΕΔΩ ΡΕΜΟΥΛΑ ! Λ Α Μ Ο Γ Ι Α !!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΝΙΟΟΟΟΟ!!!!Ε ΟΡΝΙΟΟΟΟ!!!