Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ: «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»


"ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ", το Κόμμα των Απόστρατων
ΓΗ ΑΕΡΑΣ και ΘΑΛΑΣΣΑ το έμβλημα του νέου πολιτικού φορέα

Γράφει η Πόπη Σουφλή

    Με στοιχεία της Εθνικής κυριαρχίας, την Ελληνική Γη, τον Ελληνικό Αέρα και την Ελληνική Θάλασσα,  "έντυσαν" το έμβλημά τους οι απόστρατοι Αξιωματικοί, στο πλαίσιο της ίδρυσης του νέου πολιτικού φορέα που πλέον έλαβε σάρκα και οστά.
 Το νέο Κόμμα, θα κάνει την επίσημη νόμιμη πλέον εμφάνισή του, στις 21 Νοεμβρίου, ημέρα αφιερωμένη στις Ένοπλες Δυνάμεις.

    Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, η αλλαγή της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, από το χουντικό καθεστώς του ΠΑΣΟΚ και η  εκχώρηση της πατρίδας μας στα ντόπια και ξένα συμφέροντα, δεν αφήνουν αδιάφορους τους απόστρατους Αξιωματικούς, που η αποστράτευσή τους, δεν ακυρώνει τον όρκο που έδωσαν να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη, όντας εκτός υπηρεσίας πλέον.
    Τα βλέμματα όλης της χώρας, είναι στραμμένα στους απόστρατους αξιωματικούς, ελπίζοντας, ότι θα αποτελέσουν την ελπίδα σωτηρίας της πατρίδας μας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εστάλη στα attikanea από το Κόμμα των απόστρατων αξιωματικών:
    Την 6η Νοεμβρίου, σε αίθουσες κεντρικών ξενοδοχείων των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, Έλληνες πολίτες με δικαίωμα ψήφου, συγκεντρώθηκαν και ενημερώθηκαν από τη Δ.Ε. της Πρωτοβουλίας Αποστράτων για ίδρυση πολιτικού φορέα, σχετικά με το κείμενο των καταστατικών αρχών.
    Ακολούθως ενέκριναν και συνυπέγραψαν το καταστατικό κείμενο, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία, ώστε η Πρωτοβουλία ακολουθώντας την επιβεβλημένη νόμιμη διαδικασία, να εξελιχθεί σε πολιτικό φορέα, κόμμα.

    Ο πολιτικός αυτός φορέας, θα φέρει το όνομα «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» και ως έμβλημα έχει σχήμα αποτελούμενο από τρεις πλάγιες παράλληλες γραμμές, χρώματος γαιώδους, βαθέος κυανού και  γαλάζιου  αντίστοιχα.
   Τα χρώματα αυτά συμβολίζουν τη γη, τον αέρα και τη θάλασσα μας, στοιχεία Εθνικής κυριαρχίας, τα οποία σήμερα διακυβεύονται από ενέργειες και παραλείψεις του πολιτικού κατεστημένου....

    Το καταστατικό, καινοτόμο και προοδευτικό, περιλαμβάνει διατάξεις που διασφαλίζουν τη δημοκρατική λειτουργία των οργάνων του κόμματος, την υπευθυνότητα, τον κάθετο και οριζόντιο έλεγχο και την αξιοκρατική λειτουργία σε όλα τα οργανικά επίπεδα. Και το κυριότερο περιέχει διατάξεις που καθορίζουν υγιείς και δημοκρατικές σχέσεις οργάνων – κόμματος και κυβέρνησης.
    Η συμμετοχή των πολιτών στις συγκεντρώσεις της πρωτοβουλίας αλλά και τα μηνύματα ενθουσιασμού και υποστήριξης, που έρχονται από όλη την Ελλάδα, αποτελούν κινητήριο δύναμη του νέου κόμματος, το οποίο θα παρουσιασθεί στον Ελληνικό Λαό την 21η Νοεμβρίου.

      Θ. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: