Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ!


Πριν λίγες ήμερες ανεβάσαμε ένα άρθρο (http://karteria1.blogspot.com/2011/10/blog-post_7567.html) που αναφερόταν στην ανεργία που πλήττει τη Στερεά Ελλάδα.

Σήμερα διαβάζουμε από το λαό της Φθιώτιδας λόγια απελπισίας αλλά και αληθινά  για το Νομό τους. Συγκεκριμένα και στη Φθιώτιδα προτιμούν τον τουρισμό από τις μεταλλευτικές δραστηριότητες φέρνοντας σαν παράδειγμα το Πήλιο.  Τυχαίο; Όχι φυσικά. Μιλούν για τον «κράχτη» του τουρισμού τους, τις ιαματικές πηγές τους αλλά και για τους πολιτικούς και τα συμφέροντα ολίγων.
Αξίζει να διαβάσετε ένα άρθρο απόγνωσης και συνάμα συγκινητικό για το τι συμβαίνει στο γειτονικό μας Νομό!

Όλο το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΠΗΓΗ: www.lamia1.gr


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γραψτε για την φωκιδα γιατι χανομαστε

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ Κ----ΟΙ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΛΑΜΙΑ (ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ; ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΤΟΠΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗ ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.