Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟ ΚΛΟΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Κλειστοί οι δρόμοι περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος

Κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας από νωρίς το πρωί καθώς ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα που προγραμματίζει περικύκλωση της Βουλής. Επίσης σε εξέλιξη βρίσκονται άλλες δύο συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και στο Πολεμικό Μουσείο από όπου οι διαδηλωτές κατευθύνονται προς τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στη Βασιλίσσης Σοφίας, έχει στηθεί σιδερένιος φράχτης από τα ξημερώματα εν όψει της προγραμματισμένης συγκέντρωσης της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, αυτή τη φορά στο Σύνταγμα.
Από νωρίς το πρωί ο κόσμος δίνει δυναμικό «παρών» στο Σύνταγμα, όπου χθες πραγματοποιήθηκε είμαι από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των τελευταίων ετών στην Αθήνα οι οποίες όμως δυστυχώς αμαυρώθηκαν από μερίδα νεαρών που προκάλεσαν μεγάλης έκτασης επεισόδια.

Κλειστοί είναι αυτοί την ώρα οι δρόμου περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, Αμαλίας,Βασιλίσσης Σοφίας και ένα κομμάτι της Πανεπιστημίου μέχρι και την Κριεζώτου όπου χθες μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και κουκουλοφόρους.
Κλειστοί είναι και σήμερα οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός». Ηλεκτρικός και Μετρό θα κινηθούν σήμερα από τις 9 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας, ενώ δε θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα «Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο».
Τρόλεϊ και λεωφορεία θα κινηθούν 9 το πρωί με 9 το βράδυ, ενώ το τραμ θα κινείται από τις 8 το πρωί μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, ενώ χειρόφρενο τραβούν μια σήμερα τα ταξί.
Κι όλα αυτά, εν αναμονή της σημερινής κατ’ άρθρο ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών στη Βουλή σήμερα το απόγευμα.





Δεν υπάρχουν σχόλια: