Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ


Ένα εντυπωσιακό θέαμα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στην παραλία του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, όπου πραγματοποιήθηκε η αεροπορική επίδειξη από το ακροβατικό σμήνος Breitling Jet Team.

Η επίδειξη έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού για τα 100 χρόνια από την ένταξη του αεροπορικού όπλου στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
H εναέρια επίδειξη είχε διάρκεια περίπου 22 λεπτά, κατά τα οποία εκτελέστηκαν εντυπωσιακοί ακροβατικοί ελιγμοί κλειστού σχηματισμού, κατά μέτωπο πτήσεις, μεμονωμένοι ελιγμοί και συγχρονισμένη πτήση σε σχηματισμό 8 αεροσκαφών ενώ η όλη εκδήλωση πληροί όλους τους Διεθνείς Κανόνες Εναέριας Κυκλοφορίας και Ασφάλειας.
Λόγω της διεξαγωγής αεροπορικής επίδειξης στην παραλιακή ζώνη Παλαιού Φαλήρου είχαν τεθεί σε ισχύ από το πρωί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Συγκεκριμένα, από τις 08.00 έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, πραγματοποιούνταν προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Άτλαντος και Αχιλλέως στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: