Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ «ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ»


Αν ο Αστέρας Ιτέας κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Φωκίδας δε θα ανέβει απευθείας στη Δ΄Εθνική αλλά θα υποχρεωθεί να δώσει αγώνες μπαράζ (εντός και εκτός έδρας) στον 6ο προκριματικό όμιλο, όπου θα συμμετάσχουν επίσης οι πρωταθλήτριες της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, της ΕΠΣ Άρτας και της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στα τρία αυτά τοπικά πρωταθλήματα:


Στην Αιτωλοακαρνανία, ο Ναυπακτιακός Αστέρας έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα: Νίκησε 5-0 μέσα στο Μεσολόγγι τον τοπικό Γυμναστικό Όμιλο, 5-0 εντός έδρας την ΑΕ Τρικόρφου και 2-1 μέσα στο Παναιτώλιο τον γηπεδούχο Ολυμπιακό. Βρίσκεται στην 1η φυσικά θέση με 9 βαθμούς σε τρία ματς, αλλά τη μοιράζεται με τον Όμηρο Νεοχωρίου και τον Κεραυνό Γαβαλούς που επίσης έχουν πετύχει από 3 νίκες!



Στην Άρτα, έχουν διεξαχθεί οι δυο πρώτες αγωνιστικές. Προηγείται ο Ερμής Κεραματών με ισάριθμες νίκες και ακολουθούν στους 4 βαθμούς (από μια νίκη και μια ισοπαλία) οι Αετός Διασέλλου, Σκουφάς Κομποτίου, Αμβρακία Κωστακιών και Αναγέννηση Άρτας που είναι το μεγαλύτερο “όνομα”.





Τέλος, σε Πρέβεζα/Λευκάδα (με 3 αγώνες να έχουν ήδη παιχτεί), την κούρσα οδηγούν οι Απόλλων Πάργας και Θρίαμβος Λούρου (έκαστος από 9 βαθμούς), ενώ με 7 βαθμούς έπεται ο Κεραυνός Θεσπρωτικού και την τέταρτη θέση μοιράζονται οι Αμβρακικός Βόνιτσας και Άρης Πρέβεζας (6 βαθμοί).




Δεν υπάρχουν σχόλια: