Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ


Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών, συζητήθηκε προ Ημερησίας, θέμα που αφορά την ένταξη υπαλλήλων του Δήμου, στο πρόγραμμα της εργασιακής εφεδρείας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης απεκαλύφθη ότι 4 υπάλληλοι του Δήμου πρόκειται να μπουν στο πρόγραμμα αυτό. Τα ονόματα των υπάλληλων διέρρευσαν, (όχι κατά τη διάρκεια της συζήτησης) αλλά δεν θα τα αναφέρουμε για ευνόητους λόγους.

Συστάθηκε 4μελης επιτροπή από:
Την Αντιδήμαρχο κα Μπακολουκά
και τους Δημ. Συμβούλους,
Ν. Αραπόπουλο,
Γ. Ιωσιφίδη και
Παν. Μέγκο.
Σκοπός της Επιτροπής είναι να παρακολουθεί το θέμα και να εκδώσει ψήφισμα αντίθετο στην εργασιακή εφεδρεία υπαλλήλων του Δήμου μας.

Το θέμα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο κίνηση πολιτών από την Δημοτική Ενότητα Ιτέας συγκεντρώνοντας  τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, βάσει του Καλλικρατικού Νόμου άρθρο 14 και ύστερα από πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ήμερες και που δυστυχώς ήταν αληθινές, ενώ κάποιοι μιλούσαν για φήμες!

Το θέμα θα συζητηθεί ξανά εκτενεστέρα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και θα το καταθέσει η αντιπολίτευση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν κίνηση από πολίτες στο προσκήνιο αλλά πρωτοβουλία κατοίκων της Ιτιάς που συγκέντρωσαν υπογραφές για να συζητηθεί το θέμα στο ΔΣ. Στην επιτροπή αυτή είναι και 2 απ τους πολίτες αλλά δεν είναι ο Τάκης Μέγκος όπως ακούστηκε. Είναι 5: Βανδώρος Χρήστος - Θανάσης Κουφάλης - Λιάνα Πιλάλα- Βαγγελιώ Μπεμπή- Πένη Τσακίρη. Και όλοι όσοι έχουν υπογράψει. Ήταν και άλλοι που δεν ήθελαν να υπογράψουν αλλά τελικά με την βοήθεια του Ιωσηφίδη συζητήθηκε το θέμα ο δ΄΄ημαρχος δεν ήθελε , βιαζόταν για εξωτερικό , το αποτελεσμα δεν βλεπουμε για τους υπαλλήλους