Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ! ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.





Η συρρίκνωση της οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα εξακολουθεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην απασχόληση, η οποία θα σημειώσει μείωση σε όλη τη διάρκεια του 2011.
Αυτό αναφέρεται στο κεφάλαιο που αφορά την Ελλάδα της τριμηνιαίας έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση της απασχόλησης στην ΕΕ, που δόθηκε στη δημοσιότητα στις....
Βρυξέλλες.

Στην έκθεση σημειώνεται πως οι μειωμένες ευκαιρίες απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα, παράλληλα με το πάγωμα των προσλήψεων και τις περικοπές στις συμβάσεις περιορισμένης διάρκειας στο δημόσιο τομέα αναμένεται να οδηγήσουν την ανεργία σε επίπεδα άνω του 15% το 2012.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, η κατάσταση στην αγορά εργασίας σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη μείωση των μισθών αναμένεται να επιβαρύνουν το διαθέσιμο εισόδημα μεσοπρόθεσμα, μειώνοντας την πραγματική ζήτηση. Η Επιτροπή σημειώνει ακόμη ότι λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχιζόμενη φορολογική αβεβαιότητα, θα πρέπει να αναμένεται περαιτέρω συρρίκνωση της ιδιωτικής κατανάλωσης στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, το 2011 η ύφεση θα κλείσει στο 3,5% και η ανάκαμψη αναμένεται να επιστρέψει «τα τελευταία τρίμηνα του έτους ή και αργότερα, ενώ θα είναι πιο εμφανής μετά το 2012».

ΠΗΓΗ:http://www.dailynews24.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η βουλευτής του νομού μας ούσα Πασόκα ψήφισε την ανεργία, τη φτώχεια και την υποτέλεια της χώρας και του νομού μας. Θα δικαστεί ομως λίαν συντόμως μαζί με τον προδότη αρχηγό της για Εθνική προδοσία. P.S

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς υποτάσσονται στην κομματική πειθαρχεία. Είναι υπηρέτες του κόμματος και όχι του Λαού. Μαύρες σελίδες για το Έθνος. Συζήτησαν το Μεσοπρόθεσμο 2012-2015 μόλις 2 ήμερες, όταν για το προϋπολογισμό του έτους θέλουν 7 ακόμα και 10! Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να καταλάβουμε πρώτα τι μας έρχεται για να αντιδράσουμε