Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Φωκίδα. Ποιο μέλλον. 2. Ανάπτυξη. Τι δεν έχουμε συζητήσει.(Αφ.Παπαθανάση)

 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδικό αφήγημα ....
Ειδικά η αναφορά σου στην προβολή για την «Τουριστική ανάπτυξη » , είναι υπόθεση που πρέπει να ερευνήσει η κα Τούλα η Σορώκου.
Κρίμα που ήσουν και βολευτής!
Πόσο χαμηλά μπορεί να πάει ακόμα αυτός ο Νομός άραγε...;

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσε να δοθεί άριστα επιτέλους στην τοποθέτηση της κα Παπαθανάση να δοθεί η προώθηση του Τουρισμού στους ειδικούς. Δεν είμαι όμως βαθμολογητής αλλά ένας απλός πολίτης που ζει τα χωριά της Άμφισσας και της Ιτέας να ρημάζουν αφότου ερήμωσαν τα γύρω χωριά και γέρασα περιμένοντας να ακουστεί ότι ,στην Ελλάδα που το ισχυρότερο αναπτυξιακό προτέρημα είναι ο τουρισμός, στην Ελλάδα που κάθε περιοχή με παραλιακό μέτωπο ο τουρισμός οδηγεί την ανάπτυξη μαζί με οτιδήποτε άλλο διαθέτει ο κάθε τόπος, στους Δελφούς στην Ελλάδα που πρωτοστάτησαν στην τουριστική ανάπτυξη πανελλαδικά μετά τον πόλεμο, τώρα που μείναμε μόνοι μας φτωχοί και έρημοι ανακαλύψαμε το αυτονόητο. Εύγε με το σκεπτικό κάλιο αργά παρά ποτέ αλλά όλοι ξέρουμε ποιοί φταίνε για το ότι στον πάτο του βαρελιού και με ελάχιστες ελπίδες επιβίωσης πλέον, ανακαλύψαμε το αυτονόητο.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην κα Παπαθανάση. Στον τόπο που για να ειπωθούν τα αυτονόητα έπρεπε και πρέπει πρώτα να ρωτήσουν και να τους δοθεί άδεια απο τον "διευθυντή" , όπως είχε πεί σε συνέντευξή του και ο κος Παπαλάιος πρώην Δήμαρχος Ιτέας, θέλει θάρρος και υπέρβαση γα να πει η κα Παπαθανάση τα αυτονόητα σήμερα. Ας μην είμαστε όλοι αρνητικοί και επικριτικοί στην ασφάλεια της ανωνυμίας. Όταν έρχεται η ώρα να τοποθετηθούμε σε δημόσια συζήτηση, είμαστε σχεδόν όλοι στο γλύψιμο και την υποτέλεια. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτοί που λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Και όταν τα παπαγαλόσκυλα στα καφενεία τους παρουσιάζουν σαν γραφικούς και πάλι όλοι χαζογελάμε με αηδιαστική υποτέλεια. Συγχαρητήρια στην κα Παπαθανάση γιατί βήμα βήμα θα φτάσουμε στον προορισμό. Όχι με λόγια εκ του ασφαλούς περιμένοντας τους άλλους τα κορόιδα να κάνουν την επανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχισε να να λες τις απόψεις σου...