Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Λ.Τ Ν.Φωκίδας : « Ολοκληρώθηκε η τοπογράφηση και βυθομέτρηση της περιοχής αρμοδιότητας του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας»




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΛΤΝΦ - 19/06/2022

Στα πλαίσια της χρηματοδότησης μελετών μέσω ΠΔΕ 2022 του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ολοκληρώθηκε η  τοπογράφηση και βυθομέτρηση της περιοχής αρμοδιότητας του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας. 

Το Α και το Ω όλων των ενεργειών, από τον ανακαθορισμό της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα έως και την προαπαιτούμενη βάση για το master plan και τα επερχόμενα έργα.

Μία διαδικασία, η οποία ξεκίνησε από την Λιμενική Επιτροπή του κου Γιογάκη αλλά ακυρώθηκε από την προηγούμενη Λιμενική Επιτροπή.

Ευχαριστούμε τον κύριο Γιώργο Εμμανουήλ για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ...ρε παιδιά ...το master plan είχε κολλήσει στις βυθομετρήσεις που μορούσε να κάνει ο Γιώργος ...;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Η λέξη που αποδίδει την έννοια της σημερινής κατάντιας της ανυπαρξίας έργων στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Δελφών είναι μία : ΒΑΥΚΑΛΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ανεπάρκεια σε όλα, δεν αποτελεί προτεραιότητα το παραλιακό κομμάτι ανέκαθεν, όλα κινούνται πολύ αργά χωρίς σχέδιο ουσιαστικό

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι επιτεύγματα! Οχι παίζουμε!!! ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ

Ανώνυμος είπε...

Μια φωτογραφία με τον βολευτή βρε παιδιά.Ένα δελτίο τύπου, κάτι. Εκλογές έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι βυθομετρήσεις είναι οι διορισμένοι πρόεδροι που βάζει η κάθε κυβέρνηση. Το παραλιακό μέτωπο έπρεπε να ανήκει στον Δήμο εδώ και χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να δυσαρεστεί κάποιους, το ΘΑ το έχει σιχαθεί όχι μόνο οι πολίτες της Ιτέας αλλά και όλου του Δήμου Δελφών. Όχι μόνο όσον αφορά την παραλία της Ιτέας αλλά για οτιδήποτε αφορά σοβαρή στήριξη του τουρισμού σε όλο το Δήμο. Αφήστε το κυρίες και κύριου. Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα, είναι ότι μπορεί να σας σούρει οποιοσδήποτε για την πλήρη και αποδεδειγμένη υπονόμευση του τουρισμού. Και δεν μιλώ για ανικανότητα αλλά για υπονόμευση, γιατί ακόμη και μία μαϊμού να βάζαμε να παίρνει αποφάσεις στην τύχη και οι διοικητικοί να τις υλοποιούσαν ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, κάτι θα είχε γίνει για την τουριστική προοπτική του τόπου.

Το ότι δεν έχει γίνει τίποτα, δεν είναι θέμα ανικανότητας. Είναι θέμα βρωμιάς με ισχυρή δόση βλακείας. Κάποιοι που ξέρουν τι κακό κάνουν αλλά τα πιάνουν κάτω απο το τραπέζι και πολλά κορόιδα που υποστηρίζουν την βρωμιά επειδή οι βρομιάρηδες τους εμπαίζουν βάζοντάς τους να βάζουν ύποπτες (για την αντίληψή τους) υπογραφές τάζοντάς τους ότι μετά θα τους στηρίξουν και για ουσιαστικό έργο υπέρ του κοινού καλού. Και λένε απο μέσα τους τα ακαλλιέργητα κορόιδα που τελικά δεν έχουν ιδέα για το πως λειτουργεί ο κόσμος. "Δεν μπορεί να με βάζει να υπογράφω για το κακό του τουρισμού, αφού μου έχει υποσχεθεί ότι θα στηρίξει το άλλο το σοβαρό που θέλω να κάνω". Μόνο ως βλακεία, μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος (με την καλύτερη των προθέσεων), το ότι τα κορόιδα βάζουν με το όνομά τους την εκάστοτε βρώμικη υπογραφή και όταν μένουν ξεκρέμαστοι για την στήριξη του σοβαρού έργου υπέρ τουριστικής ανάπτυξης κλπ, τους το αποδίδουν κάπου αλλού (συνήθως σε εσωκομματικές ή εσωπαραταξιακές κόντρες για μιά θέση στα ανώτερα κλιμάκια). Και τελικά, περνά η θητεία όλων, μένουν μόνο οι κακές καταστροφικές υπέρ λαμογιών και διαπλεκόμενων συμφερόντων υπογραφές και απο έργο τίποτα . Και έρχονται στο τέλος και λένε, ψηφίστε με μία ακόμη θητεία να προλάβω.

Μέχρι χθές έβρισκαν αποβλακωμένους και κουτοπόνηρους ψηφοφόρους και έκαναν την δουλειά τους. Τώρα που τελείωσαν όμως τα ψέματα; Τώρα που και ο πιό αποβλακωμένος του χθές βλέπει σε όλη της Ελλάδα με θάλασσα ακόμα και σε μία ώρα απόσταση να πουλάνε θάλασσα και να τα κουτσοβολεύουν έως καλοπερνάνε και εδώ φτώχεια και ερημιά; Και εδώ κανένα σοβαρό έργο εδώ και δεκαετίες; Πού να το πείς; Και να τους μιλάμε ακόμα. Ντρέπεσαι που είσαι απο τον Δήμο Δελφών όταν παρακολουθείς ξένους υψηλού πραγματικού επιστημονικού επιπέδου να πρωτομαθαίνουν τι συμβαίνει στους Δελφούς!
Ποιοί είναι οι βρώμικοι και ποιοί οι βλάκες, οι πολλοί δεν θα το μάθουμε ποτέ. Οπότε το πιό ασφαλές είναι να θεωρούμε ότι είναι όλοι βρώμικοι και όταν τους βλέπουμε στο δρόμο να μην τολμούν να κάνουν βήμα χωρίς να βρεθεί κάποιος να τους ζητήσει εξηγήσεις για την απραξία τους και για την κατάντια του τόπου μας. Όχι μόνο να μην μπορούν να βγουν βόλτα χωρίς τις επιπτώσεις των πράξεών τους στα δημόσια αξιώματα (που ζήτησαν και τους ανατέθηκαν), αλλά να μην τολμούν να σκεφτούν να ξαναζητήσουν ψήφο.

Αν θέλουμε. Αλλιώς όποιος δεν θέλει, να φορέσει και αυτός το παράσημο της βλακείας, στο καναπέ του να μασουλάει το ξεροκόμματο ψίχουλο όσο το έχει ακόμα, και μούγκα. Όχι παλαμάκια και ζήτω γιατί κάποτε του έδωσαν του ανάξιου ένα ξεροκόμματο ψίχουλο απο τα καρβέλια που έκλεψαν απο άξιους και τίμιους. Μούγκα. Και όταν τελειώσει το ξεροκόμματο ψίχουλο, ας το ξανασκεφτούν. Ίσως το άδειο στομάχι τους βοηθήσει.

Ανώνυμος είπε...

Άχρηστοι - ανίδεοι - αδιάφοροι , όλα τα στερητικά -α- είναι συμβατά για τον χαρακτηρισμό όλων αυτών που νομίζουν ότι με ένα βυθόμετρο στερεωμένο με σχοινιά πάνω σε μια βάρκα που τριγύριζε πέρα- δώθε , που κίνησε μάλιστα και την ...υποψία του Λιμενικού και της έκαναν και ..έλεγχο !! !! θα ξεκινήσει το..master plan , που πιπίλιζε σαν καραμέλα το Λ.Τ από την εποχή Γιογάκη..
Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει χίλιες μέρες κοσκινίζει λέει η λαϊκή παροιμία...αυτό συμβαίνει για δεκαετίες στον τόπο αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος 2.28 μ.μ. τα είπε όλα. Μπράβο !!!

Ανώνυμος είπε...

Μαρίνα Ιτέας , ένα ακόμη τουριστικό προϊόν στα απούλητα…Γιατί άραγε ;

Κάποιοι δεν είναι σε θέση να αποσύρουν το κουφάρι ενός εγκαταλειμμένου ιστιοπλοϊκού που κείτεται σε περίοπτο σημείο της μαρίνας και καθημερινά γίνεται αντικείμενο αρνητικών σχολίων για την κατάντια του όμορφου αυτού τόπου .

Δεν μπορεί λοιπόν έρχομαι να πιστέψω πως …κάποιος έχει «μουντζώσει» την πόλη μας και τον δήμο Δελφών γενικότερα.

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση πρέπει ΑΜΕΣΑ να καταργήσει την δυνατότητα στο κάθε διορισμενο κομματικό στέλεχος, σε οποιοδήποτε Δημόσιο οργανισμό να κάνει απευθείας ανάθεσεις σε όποιον γουστάρει αυτός και να κάνουν πολιτικές καριέρες με τα χρήματα ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οτι γουσταρει ο καθενας κανει...αυτοκινητα πανω στο πλακοστρωτο , καθετα στα παρτερια , ενα σαπιο σκαφος στη παραλια προς το μαιστραλι...καταγγελιες δημοτων που κανεις δε δινει σημασια....ολοι ανευθυνοι...η ραμπα των αναπηρων που δε λειτουργησε ποτε ξηλωθηκε...ελεος με το παραμυθι πια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν όταν βάζεις σε τέτοιες θέσεις ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να φτιάξουν βιογραφικό για πολιτική καριέρα.Ας πρόσεχαν αυτοί που στηρίζουν τέτοιους ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν γίνεται αλλιώς ..η διαχείριση του δημόσιου χρήματος γίνεται από εταιρίες που είναι γνωστές στο ευρύ κοινό με την ονομασία «πολιτικά κόμματα» . Κάθε εταιρία (κόμμα) λοιπόν , φροντίζει να διατηρεί υπαλλήλους και στελέχη σε θέσεις τέτοιες ώστε να αποκτούν εμπειρία προκειμένου να αναλάβουν στο μέλλον πιο υπεύθυνη θέση . Μάλιστα , μερικά στελέχη αυτών των επιχειρήσεων , που διαχειρίζονται τον κρατικό κορβανά όταν νιώθουν πως είναι αδικημένα παίρνουν 'μεταγραφή' σε άλλες επιχειρήσεις δηλαδή σε άλλα κόμματα . Επομένως δεν πρέπει να μας παραξενεύει το γεγονός ότι η πολιτική είναι ένα επάγγελμα και μάλιστα σίγουρο χωρίς να επιζητά κανείς επίτευξη κάποιων στόχων καθότι ο μόνος στόχος (που καθορίζεται από τους δανειστές ) είναι η αποπληρωμή του τεράστιου δημόσιου χρέους . Να εύχεται κανείς οι άνθρωποι που ασχολούνται με την πολιτική να μη είναι πολύ επιρρεπείς στο βούτηγμα των δακτύλων στο μέλι και να ενδιαφέρονται περισσότερο για την προβολή τους μέσα από το έργο που αφήνουν στους συνανθρώπους τους . Προσωπικά νομίζω πως η κυρία που κριτικάρουν μερικοί δεν ανήκει στην κατηγορία με το μέλι...

Ανώνυμος είπε...

Προς : 20 Ιουνίου 2022 - 2:28 μ.μ.

Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι είναι χειρότερο πράγμα :
Να είναι κάποιος κομπλεξικός ή να είναι βλάκας και να περνάει τον εαυτό του για ξύπνιο;;;
Μήπως εσύ μπορείς να μου δώσεις την απάντηση;;;