Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο πήρε πινακίδες κυκλοφορίας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΝ..ΤΡΟΧΟ..ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑΞΙ !! ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα δεν κατασκευάζεται απο την πρώην Ελληνική βιομηχανία οχημάτων (κρατική) που το είχε έτοιμο (αυτό ή κάποιο παρόμοιο) αλλά δεν υποστηριζόταν (το έθαβαν) απο την Ελληνική Πολιτεία , και τώρα που πήραν την εταιρία οι ισραηλινοί, το κάναμε σημαία; Εκεί κάτι έχει παιχτεί σίγουρα. Αν συμβαίνει ότι αναφέρω πιο πρίν, είναι ξεφτίλα και όχι περηφάνια.

Εάν είναι όντως καθαρά ιδιωτική μονάδα Ελληνική, μπράβο τους και επιτέλους.

Είναι πολύ λεπτή η γραμμή πάντως, μεταξύ του να γίνουμε τα κορόιδα και κερατάδες και δαρμένοι με το να κινηθούμε πρός το να υποστηρίξουμε κάτι πραγματικά δικό μας. Γιατί όσοι ασχολούνται ξέρουν ότι πολλοί Έλληνες είχαν προσπαθήσει στο παρελθόν να πάρουν άδεια για να φτιάχνουν αυτοκίνητα , μεταξύ των οποίων και τουλάχιστον δύο ιδιώτες για αυτοκίνητα και μία η ΕΛΒΟ τρείς. Αλλά πλαγίως μεν ξεκάθαρα δε, οι εκάστοτε Ελληνικές Κυβερνήσεις τους το έκαναν απαγορευτικά δύσκολο για να μην χαλάσουν τα χατίρια των "συμμάχων" μας Γερμανών που μας είχαν απαγορεύσει παρασκηνιακά κάθε ανταγωνιστική παραγωγή και οι πουλημένοι μας πολιτικοί το εφάρμοζαν. Για γκουγκλάρετε ΕΛΒΟ να δείτε, τί λέει;

Μακάρι πάντως το συγκεκριμένο να είναι πράγματι έξω απο αυτή την βρωμιά και ο κάθε Έλληνας που θέλει κάτι σχετικό να ξεκινά απο το να αγοράσει το Ελληνικό Αυτοκίνητο και μετά να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο. Μην γίνουμε μόνο τα κορόιδα για μία ακόμη φορά. Λίγο προσοχή.