Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Προγραμματισμός και συνεργασία για την εγκατάσταση υδατοδρομίων και την υλοποίηση σειράς έργων από την ΠΣτΕ

Τα υδατοδρόμια ξανά στο προσκήνιο 







7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έρχονται εκλογές. Μην παρασύρεστε και ελπίζετε. Θα παραδώσουν θητεία χωρείς κανένα έργο. ΑΝ ακόμα κοιμάστε όρθιοι και ελπίζεται σε αυτούς, κρατήστε αυτό που λέω. Μακάρι να κάνουν τα έργα που τάζουν και να τους ψηφίσω και εγώ. Αλλά αν ξαναπάμε σε εκλογές με ΘΑ, όποιος του ψηφίσει θα του αξίζει όση φτώχεια και μιζέρια έχει η ζωή του, και θα είναι και άθλιος γιατί η ψήφος είναι για το ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Αυτό που αφορά όλους μαζί. Δηλαδή ο άθλιος θα αξίζει την κατάντια του αλλά θα έχει βλάψει και όλους εμάς τους υπόλοιπους αν με τους όμοιούς του ξαναβγάλουν έστω και ένα άπο τους αποδεδειγμένα τότε απατεώνες. Και πάλι τονίζω ότι εύχομαι να κάνω λάθος. Η αλήθεια θα αποκαλυφτεί πολύ σύντομα άλλωστε. Όταν πούνε πάμε εκλογές, νέο έργο δεν πρόκειται να γίνει μέχρι τις εκλογές. Ανοίξτε τα μάτια σας και απλά δείτε την πραγματικότητα. Ποιό έργο αφήνουν πίσω τους εκτός απο τα ΘΑ με τα οποία οι απατεώνες βούλιαξαν την χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες.

Καλά μυαλά αλλιώς καλό ψόφο. Δεν είναι κάτι που εύχομαι. Είναι το δίλημμα που θα σου βάζει η πραγματικότητα αν μείνουν πάλι μονο τα ΘΑ. Και εσύ, μέχρι χθές κορόιδο, ψηφοφόρε, θα έχεις να επιλέξεις το να τους στείλει στον αγύριστο, αλλιώς ότι μπούρδες και να λές, θα επιλέγεις να πάς εσύ στον αγύριστο. Με εμένα να σε βρίζω και να σε φτύνω που με παρέσυρες μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Όπως τους βλέπω στην ΦΩΤΟ, δύό έργα θα αφήσουν πίσω τους όλοι μαζί. Την ανανέωση για δέκα χρόνια του αίσχους στο Λαρνάκι για χατίρι των νεκροθαφτών του τόπου μας και τον κόμβο της Τριταίας για χατίρι των νεκροθαφτών του τόπου μας. Και τα δύο μαζί με τον νεκροθάφτη μνημεία συγκάλυψης και εξευτελισμού νόμων και πολιτείας, αδειοδοτικών αρχών, εποπτών ελεγκτών και δικαιοσύνης , και όλων των αιρετών αρχόντων μας απο τον τοπικό σύμβουλο μέχρι την κυβέρνηση.Ρε για κοίτα κάτι συμπτώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ντάτσουν - Αντίντας & χάνι της Γραβιας δηλαδή κύριε Σπανέ

Ανώνυμος είπε...

Με το ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ του Ελαιώνα ασχολείται κανένας. Νερό θα μπεί στους σωλήνες (έχουν ήδη βουλώσει πριν την ώρα τους) .ΑΙΣΧΟΣ όλο φωτογραφίες είστε.

Ανώνυμος είπε...

11:17 Γιατί δεν έχουν αφήσει έργο φίλε μου ? Τόσα δελτία τύπου και τόσες φωτογραφιες του βολευτή μας , θα πάνε στράφι . Μην ακούσω κανέναν να μου πει μόνο ότι δεν ήξερε....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΕ... ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ-ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ !!
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑβανΤΑδωρε ???

Ανώνυμος είπε...

Εδώ έχομε ερημώσει σαν περιοχή και οι ανίκανοι συζητούν για υδατοδρόμια.
¨Όχι άλλο σανό. Χορτάσαμε .