Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Πολίτες στο Προσκήνιο: Συγκέντρωση - Συζήτηση στην Άμφισσα την Τετάρτη 26 Μαρτίου

Πολίτες στο Προσκήνιο
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ  στις 7μμ

ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

(Πάνω Πλατεία)

Ομιλητής:  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΓΚΟΣ

                  Υποψήφιος δήμαρχος Δ.Δελφών

Με Όραμα και Ελπίδα για μια άλλη Αυτοδιοίκηση

Με Διαφάνεια, συμμετοχή και δημοκρατία

Για να τελειώσει το σημερινό πελατειακό σύστημα και οι πάτρωνες του.

Δίνουμε την μάχη για δήμο που θα ανήκει πραγματικά στους Δημότες του.

Οι Πολίτες στο Προσκήνιο στα 3 χρόνια παρουσίας μας παλέψαμε για όλα όσα υποσχεθήκαμε: Παιδεία, Σχολεία, Υγεία, Νοσοκομείο, Χαράτσια, Φοροεπιδρομές, ΑΠΕ, Ελαιώνας, Γηροκομείο Άμφισσας, Μεταλλεία, Κοκκινάρι, Γκιώνα, Ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας, διαφάνεια, εκδημοκρατισμό πάρα πολλά ακόμη θέματα στο ΔΣ του Δήμου μας.

ΣΥΖΗΤΑΜΕ – ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ – ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΑΞΙΖΕΙ και να ΖΕΙΣ και να ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ για ΑΥΤΟΝ.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ.       ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ?ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Το μεγάλο καφενείο ως γνωστό λειτουργούσε και ως θέατρο. Άρα είναι καλή η παράσταση που θα δώσετε παίζοντας το θέατρό σας όπως έκανε το 74-85 ο αήμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου.Μήν ξεχάσετε να έχετε και τον γνωστό Τσάρα Κώστα καθώς και τα υπόλοιπα συντρόφια απο τον "προοδευτικό"χώρο του βαθύ ΠΑΣΟΚ!!! Καλού κακού πάρτε και το βούρδουλα μαζί σας!

χρηστος βανδωρος είπε...

Διαχειριστικό έλεγχο ζητάμε κάθε χρόνο όταν συζητιεται ο προυπολογισμός. Φυσικά ΚΑΝΕΙΣ δεν στηρίζει αυτή την θέση.ΚΑΝΕΙΣ άλλος. ¨οσο για το ποιοι θέλουν να έρθουν οι πόρτες είναι ανοιχτές σε όλους όσοι είναι αποφασισμένοι ναλλάξουμε με αξιοπρέπεια διαφάνεια και δημοκρατία το πελατιακό σύστημα και τους τοπικούς πάτρωνες του.Όποιοι ενοχλούντε από αυτό πρωφανώς έχουν συμφέροντα στο σημερινό σύστημα και θέλουν να διατηρηθεί. Βανδώρος χρήστος

Ανώνυμος είπε...

Όλα δουλεύουν υπέροχα στο δήμο Δελφών!!Δουλεύουν όλα ρολόι!!Οι μίζες, η ανεργία, το κλείσιμο σχολείων, κέντρων υγείας, η διάλυση του μοναδικού νοσοκομείου,τα δωρεάν αυτοκίνητα και μετακινήσεις τους..όλα υπέροχα!Γιατί να αλλάξει κάτι?!!Μια χαρά δεν είμαστε ένας από τους φτωχότερους νομούς??!
Το κακό είναι ότι τη βλακεία και την εξουσία, τη βιώνουμε όλοι! Καημένε δεξιούλη..δεν μπορείς ούτε όταν πεινάς να φύγεις από το μαντρί!!!