Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Λιλλήκας: Αφήστε τα παραμύθια κύριε Πρετεντέρη.

20130326-001746.jpg
Κόλαφος ο Λιλλήκας αυτή την στιγμή στο Mega. Η κυβέρνηση έχει πρόταση στα χέρια της απο το μεγαλύτερο ταμείο επενδύσεων της Κίνας, ύψους 10 Δις για το φυσικό αέριο. Την απέρριψε γιαλόγους νομιμότητας ως προς την Τρόικα. Ο Πρετεντέρης ειρωνικά του είπε “Μα Αφήστε τους Κινέζους κύριε, αυτοί δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη” (Προφανώς ο κύριος Πρετεντέρης πρέπει να ενημερωθεί για την μόνη ξένη επένδυση στην Ελλάδα που έβαλε λεφτά στην χώρα και όχι στο Mega. Αυτή της Cosco).
Για να πάρει την απάντηση από τον Λιλλήκα “Αφήστε τα παραμύθια κύριε Πρετεντέρη, η πρόταση είναι ακόμα στο τραπέζι”. Απλώς υπογράφουν την εγκληματική συμφωνία Διότι στο μνημόνιο που θα έλθει το φυσικό αέριο θα υπαχθεί στις εγγυήσεις αποπληρωμής ως προς την Τρόικα”!
Το ξέρει το έργο, αυτός τουλάχιστον.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ! ΚΑΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Η COSCO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ? ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ {ποτε δεν ηταν} !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρετεντέρης είναι πιο συστημικός κι από τις κυβερνήσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ,ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ,ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.