Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΙΤΕΑ: Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! - ΦΩΤΟ



“Για μια ακόμη φορά οι επισκέπτες της πόλης μας του 3ημερου είχαν την
ευκαιρία να απολαύσουν τη γαλάζια θάλασσα μας και τις καθαρές παραλίες μας.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους τοπικούς άρχοντες για το ενδιαφέρον τους.”
Μόνο ένας μήνας πέρασε (δείτε εδώ) και η κατάσταση στις παραλίες της Ιτέας δεν άλλαξε. Όπως φαίνεται κανένας δεν συγκινείται. Κανένας δεν μπορεί να ενδιαφερθεί γι αυτή τη πόλη! Η ρύπανση στο χείμαρρο Σκίτσα καλά κρατεί παρά τα πρόστιμα από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία και με τη χαλαρότητα του τριημέρου να ρίξουν και πάλι τα απόβλητα τους στο  Σκίτσα. Η ζημιά στο αποχετευτικό κοντεύει να γίνει μόνιμο αξιοθέατο, κάνοντας τους ξένους επισκέπτες να οδηγούν σε λαβύρινθο!
Η φουσκοθαλασσιά πλημμύρησε και πάλι τα καταστήματα διότι κάποιοι με τον ωχαδερφισμό τους –ανικανότητα για εμάς- δεν φρόντισαν να ανοίξουν τα φρεάτια. Το αποτέλεσμα, εικόνες ντροπής για ένα ακόμα τριήμερο.
Το μόνο ευχάριστο ήταν η ωραία παρέλαση των μαθητών που τους αξίζουν συγχαρητήρια!  Τίποτε άλλο.
Ευχαριστούμε τον φίλο αναγνώστη για τις φωτογραφίες από την περιοχή της «Απόλαυσης».
 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΑΡΩΝΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΧΘΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ 3ημερου ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ : ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ ΑΠΟ ΜΑΙΣΤΡΑΛΙ {ευτυχως ειχε αναμενα τα δικα του} ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΑΜΠΕΣ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΑΝΑΒΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ{ευτυχως ειχε κι αυτος τα δικα του φωτα} ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΦΕ ΠΟΚΟ! ΘΕΟΣΚΟΤΕΙΝΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ! ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΡΕΙΣ τεσσαρες ΚΟΛΩΝΕΣ ! ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΑ ! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ??? ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΦΩΤΑ ΚΙ ΕΔΩ ΟΧΙ ??? ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ? ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ??? ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΣΤΑ 200 χιλ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ! ΚΑΛΑ Η ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΑ , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ? ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ??? ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΟΥΝ? Ο ΜΙΣΘΟΣ ΠΕΦΤΕΙ, ΚΑΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΛΟΙ. Ο ΒΥΘΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΕΛΕΟΣ!!! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη μενω κοντα στις Βερσαλιες και μας εχουν αλλαξει τον αδοξαστο στο φως μεχρι τις εφταμισυ το πρωι (ξημερωνει μια ωρα πριν), τα παιδια επειδη υπαρχουν τοσα φωτα δεν μας αφηνουν να κοιμηθουμε μεχρι αργα, αν υπηρχε ο μισος φωτισμος και θα εφεγγε ο δρομος και στα γηπεδα το φως δεν θα επαρκουσε για να παιζουν μεχρι τα μεσανυχτα και βαλε αντι να υπαρχει ωραριο αφου ειναι κατοικημενη περιοχη, επειδη τιποτα δεν λειτουργει καλα σε αυτον τον δημο, ψαξτε τον αιτιο και αλλαξτε του τα φωτα με την ψηφο σας.

Ανώνυμος είπε...

Οι νέες κολόνες φωτισμού μπήκαν στο Γαλαξιδι για να δείξουν οτι η Γουργουρή κάνει έργο ......

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΖΗΤΩ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ