Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ… ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!

BirdFo.gr

     Σπάνια σχολιάζουμε δημοσιεύματα από άλλα ιστολόγια αλλά, με ένα περιστατικό που έγινε πριν λίγες ημέρες με φίλο του Συλλόγου μας και με κομματικό φερέφωνο της Ιτέας, αναγκαζόμαστε να σχολιάσουμε.
     Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες σχολίων και δυστυχώς ψεύτικων ειδήσεων, από άτομα που προσπαθούν να μας πείσουν να δημοσιεύσουμε θέματα για δήθεν μείωση της ανεργίας και προγράμματα ανάπτυξης. Τα πρόσωπα αυτά είναι κυρίως  κυβερνητικά "παπαγαλάκια" της περιοχής μας, που αλλιώς τους τα διδάσκουν και αλλιώς προσπαθούν ( επίπεδο γαρ) να περάσουν στην κοινωνία αυτό που θέλουν οι καθηγητές τους!; Δείτε την παρακάτω έρευνα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
     Παράκληση… πριν βγάλετε τα συμπεράσματα σας, σκεφτείτε… τί δουλειά κάνουν αυτοί που τα διαδίδουν και προσπαθούν να (μας/σας) πείσουν τους απελπισμένους συμπολίτες μας, για να κερδίσουν την ψήφο μας  και πού είναι και ο μοναδικός τους σκοπός, αλλά να βολευτούν μόνο οι ίδιοι!  Άλλωστε μόνο για αυτό ενδιαφέρονται! Να πάρουν τη  ψήφο τη δική μας και τη δική σας, αλλά, να φανούν μόνο αυτοί στην ψεύτικη κεντρική εξουσία! Πάντα αυτο γινόταν! Ή κάνουμε λάθος;
Δείτε ΕΔΩ την έρευνα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλωστε τι ελεγε η κα Λαινη για αποχετευσεις και βιολογικους κλπ στην αρχη? Οτι θα φτιαξει το αποχετευτικο! Οχι οτι θα εγκαταλειψει την συντηρηση του βιολογικου και θα στειλει τα βοθρολυματα στην παραλια που κολυμπαμε, οχι οτι θα κανει τον κολπο της Ιτεας απο γαλαζιο, καφε, με δυσοσμια και τον πλεον ακαταληλο στον Κορινθιακο για κολυμπι.Γιατι ο δημος με την αδιαφορια του το εκανε αυτο το θαυμα.Και ακομα δεν εχει παραιτηθει κανεις!Κριμα στην Ιτεα.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΖΟΥΝ. ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ετσι βαζαμε και στο παρελθον καποιους στο περιθωριο και ερχονταν οι καινουργιοι και τα εκαναν ακομα χειρότερα.το ιδιο θα γινει και αυριο.μην εχετε καμια ψευδαισθηση.

Ανώνυμος είπε...

2:05 ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΨΥΧΩΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΣΥ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΕΣ. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΗΔΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΣΟΥ ΤΡΩΜΕ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ; Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΩΘΕΙΣ ΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΟΠΟΥ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΘΩΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΒΟΥΛΩΣΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ !!!ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.ΘΓΙΑ ΘΥΜΙΘΗΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ!!!ΠΕΙΝΑ, ΑΚΡΙΒΕΑ,ΑΝΕΡΓΙΑ,ΣΥΣΙΤΙΑ,ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!!ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΕΡΝΑΜΕ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ.ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ.ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΑΤΙ ΔΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ? ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ