Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Αντώνης Σαμαράς: "Η Eldorado ξεκινά σε 10 μέρες, με κάθε ...κόστος"!!!



Ο Σαμαράς προαναγγέλλει την έγκριση για το μεταλλείο χρυσού στη Χαλκιδική.
  
Ο Αντώνης Σαμαράς έσπευσε να ανακοινώσει, μέσω συνέντευξης του στη «Wall Street Journal», πως σε δέκα ημέρες θα εγκριθεί η επένδυση της καναδικής Eldorado Gold στο μεταλλείο χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής. 

Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, τόνισε πως πρόκειται για μια επένδυση που επιθυμεί πολύ και... πως θα προστατευτούν με κάθε κόστος οι ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τη «Wall Street Journal», η Eldorado Gold έχει δεσμευτεί να επενδύσει άλλο ένα δισεκατομμύριο δολάρια εντός της επόμενης τετραετίας. 

  http://greki-gr.blogspot.gr/


 

Επίσης το «Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων» καταγγέλλει: 

Συνεχίζεται το όργιο των παρανομιών από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στο δάσος των Σκουριών, τώρα υπό την επίβλεψη του κ. Δένδια 

Διαβάστε τη συνέχεια, ΕΔΩ: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ: 

ΑΠΟ: http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ .ΣΩΣΤΑ ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ...ΚΚΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ.ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΜΙΑ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Κ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ,ΜΟΥΓΚΑ Η ΑΛΕΚΑΡΑ......ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΑΥΤΟΙ.

ΙΤΙΩΤΙΣΑ.-