Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Κόρη πρώην υφυπουργού που ΠΑΣΟΚ: “Εθνική βλαχιά τα Ελγίνεια”


Φωτογραφία για Ποια είναι η κόρη του υφυπουργού που είπε τα Ελγίνεια «ένα μάτσο αρχαίες πέτρες»
«δεν βρήκαν τίποτα καλύτερο να κάνουν στο Λονδίνο με τους μαθητές τους από το να διαφημίσουν την εθνική μας βλαχιά».

Ως « εθνική βλαχιά» χαρακτηρίζει η Ηλέκτρα Κοτσώνη, κόρη του πρώην υφυπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Θεόδωρου Κοτσώνη την ενέργεια των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου να σηκώσουν ελληνικές σημαίες μέσα στο Βρετανικό μουσείο στη πρόσφατη επίσκεψη τους στο Λονδίνο στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής. 

Η νεαρή δημοσιογράφος που ζει στο Λονδίνο με άρθρο της στη Lifo εκφράζει τους… προβληματισμούς της για το συγκεκριμένο περιστατικό. «Μεγαλύτερη βλακεία από το να ανοίξουν τη σημαία μπροστά στα μάρμαρα δεν βρήκαν να σκεφτούν;» διερωτάται η κυρία Κοτσώνη σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στη free press εφημερίδα. Παραθέτει μάλιστα και την δική της εμπειρία από την επίσκεψη της στο Βρετανικό μουσείο όταν ήταν μαθήτρια της δευτέρας λυκείου.

«Δεν ήταν και η καλύτερή μου – πολύ πιο ωραία πέρασα το βράδυ που είδαμε τον Tobey Maguire να μπαίνει σε ένα σινεμά στη Leicester Square για την πρεμιέρα του Seabiscuit», γράφει η δημοσιογράφος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΑ!!!ΕΘΝΙΚΗ ΒΛΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΛΕΣΧΕΣ ΟΠΩΣ ΡΟΤΑΡΥ,ΛΑΙΟΝΣ Κ.Λ.Π.ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟΥ,ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΓΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ,ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ Η ΠΟΙΟ ΠΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΠΛΟΥΗΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΟΚΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ??? ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ {οπως γραφει και ο φιλος των 9.38} ΑΥΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΕΜΑΘΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Σ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΗ ! ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ !!! ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ! ΘΡΑΣΥΜΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!!