Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!


Απουσίες «τέλος»

Η εικόνα διάλυσης και αποσύνθεσης που παρουσίασε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο μάλλον δε θα επαναληφθεί. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θανάσης Παναγιωτόπουλος ήταν σαφής. Από εδώ και πέρα θα εφαρμοστεί ο κανονισμός που σημαίνει ότι κανείς δε θα μπορεί να ξεπεράσει τις τρεις συνεχόμενες απουσίες. Μάλιστα, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε πως κατανοεί ότι είναι δύσκολες οι συνθήκες, αλλά ακριβώς αυτές είναι που επιβάλλουν συστηματική παρουσία και συμμετοχή.

 Αυτό πάντως θα έπρεπε να έχει ισχύσει από την αρχή που ανέλαβε τα καθήκοντά του το Δημοτικό Συμβούλιο διότι κάποιοι το έχουν δει «τουρίστες» και σπανίως εμφανίζονται, αλλά ακόμη και αν πάνε είναι για λίγο, ωσάν να πηγαίνουν για καφέ. Η αλήθεια είναι ότι όσοι είναι από μακριά έχουν ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας να πηγαίνουν, αλλά αυτό το ήξεραν πριν βάλλουν υποψηφιότητα. Θα μπορούσαν να εκτιμήσουν καλύτερα τις απαιτήσεις της δουλειάς τους και τις αποστάσεις και να μη συμμετάσχουν. Να άφηναν να πάει κάποιος άλλος που πιθανόν να είχε και την όρεξη και το χρόνο να εκπροσωπήσει την περιοχή του.

 Στην τελευταία συνεδρίαση πάντως έλειπε σχεδόν το μισό συμβούλιο. Ειδικά η μειοψηφία είχε πολύ περισσότερες απουσίες από παρουσίες.

 ΠΗΓΗ: Ώρα της Φωκίδας
ΑΠΟ: www.orafok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: