Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΙΤΕΑ: Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΦΕΡΕ… ΠΛΗΜΜΥΡΑ! ΦΩΤΟ


Αδιαφορία ή ανικανότητα;

Λίμνη θύμιζε την Κυριακή το απόγευμα η παραλία της Ιτέας από τη φουσκοθαλασσιά. Τα βουλωμένα φρεάτια “κράτησαν” το νερό της θάλασσας με αποτέλεσμα η εικόνα της παραλίας να είναι απογοητευτική.

Παράπονα εξέφρασαν και πολλοί πελάτες που βρέθηκαν στα παραλιακά καταστήματα της πόλης μας και αρκετοί από αυτούς έφυγαν απογοητευμένοι!

Σε έγγραφο παράπονο του ένας από τους επισκέπτες του Σαβ/κου αναφέρει:

«Ντροπή στο δήμο Δελφών για τη παραλία της Ιτέας. Μου έκανε μούσκεμα τα παπούτσια μου η θάλασσα. Στέφανος Αλ…….. τηλ 697…….» *

Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες έχουμε προβλήματα από τον καιρό! Η βρόμικη από σκουπίδια και απόβλητα κύτη του χειμάρρου “Σκίτσα” σε συνδυασμό με την τη θάλασσα αλλά και τη χρόνια αδιαφορία ή ανικανότητα των τοπικών αρχών κάνουν για άλλη μια χρονιά την Ιτέα να χάνει την ομορφιά της και να δυσφημίζεται!

Αλήθεια τόσα χρόνια κάνεις δεν διδάχτηκε τίποτα; Τόσο κόπος ή κόστος είναι να καθαριστούν τουλάχιστον τα φρεάτια της παραλίας; 

Κανέναν δεν ενδιαφέρει ποιος είναι ο αρμόδιος! Το αποτέλεσμα ενδιαφέρει όλους μας! 


Τα στοιχεία του επισκέπτη είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.










3 σχόλια:

Αποφράξεις είπε...

Σε όποιες περιοχές στην Ελλάδα παρατηρούνται επί σειρά ετών αυτά τα φαινόμενα με τα βουλωμένα φρεάτια, τότε δεν φταίνε οι αρχές, οι ίδιοι οι πολίτες φταίνε που κάθονται και ανέχονται αυτές τις καταστάσεις.

Αποφραξεις είπε...

τώρα που μπαίνει φθινόπωρο ελπίζω να λάβουν τα μέτρα τους και να προλάβουν τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Αποφραξεις Αθηνα είπε...

και αδιαφορία..και ανικανότητα...και έλλειψη συνείδησης κτλπ