Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΛΙΑ» ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ κο ΔΡΑΚΑΚΗ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ "ΕΛΙΑ"

Άμφισσα, 26/7/2012

Θέμα: Σχετικά με την αναφορά του κ. Δρακάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο της 18ης Ιουλίου 2012 στο Φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους»

Τα μέλη του συλλόγου Ελιά καθώς και όλοι όσοι συνεργάζονται κάθε χρόνο για την διεξαγωγή του φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους», είναι πολίτες ενεργοί που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Φωκίδας. Είναι άνθρωποι με κοινωνικό κύρος και αξιοπρέπεια και ουδέποτε έχουν δώσει κάποιο δικαίωμα, ούτε επιθυμούν να συνδέεται το όνομά τους με παράνομες δραστηριότητες.

Η αναφορά που έγινε στο φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους», κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012, με την χρησιμοποίηση λέξεων και εκφράσεων, οι οποίες αρχικά δεν τιμούν τον ίδιο τον εισηγητή αλλά ούτε και την ιδιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος και κατ’ επέκταση προσβάλουν εμάς τόσο ως πολίτες, όσο και ως συλλογικό όργανο, αποτελεί δυσάρεστο γεγονός.

Τα μέλη του Συλλόγου Ελιά έχοντας τον εθελοντισμό ως στάση ζωής, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στερούμενοι του προσωπικού τους χρόνου, κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για την οργάνωση και την επιτυχή διεκπεραίωση του Φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους». Ένα Φεστιβάλ, δρώμενο πολιτιστικό, καλλιτεχνικό και περιβαλλοντικό, το οποίο διοργανώθηκε με πολλή λαχτάρα και αγάπη και στο οποίο υπήρχε προσέλευση κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδας και μέσα από το οποίο αναδείχθηκαν οι ομορφιές που προσφέρει ο τόπος μας, τα τοπικά προϊόντα και η φιλοξενία μας.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι πολίτες της περιοχής μας αλλά και απ’ όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν καταξιωμένους μουσικούς και καλλιτέχνες, να συμμετέχουν σε πλήθος δραστηριοτήτων, να ενημερωθούν για την πρόληψη και την ψυχική υγεία, αλλά και να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου μας μέσα από εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης και άσκησης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελιά κρίνει απαράδεκτη την τοποθέτηση στο εν λόγω Δημοτικό Συμβούλιο και συκοφαντική την εκτίμηση που έγινε ως προς τους λόγους για τους οποίους προσήλθε ένας τόσο μεγάλος αριθμός ανθρώπων στο φεστιβάλ.

Για το λόγο αυτό ζητούμε από τον κύριο Δρακάκη, να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη εντός 2 ημερών από τα μέλη του Συλλόγου Ελιά και κάθε συμπολίτη που βρέθηκε δίπλα μας σ’ αυτή την προσπάθεια, άλλως θα προβούμε σε όλα τα νόμιμα μέσα για την προάσπιση και διασφάλιση των νομίμων δικαιωμάτων μας, καθώς και για την αποκατάσταση παντός είδους προξενηθείσης βλάβης μας.

Για το Δ.Σ του Συλλόγου «Ελιά»
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αντ. Κονιάκος
Η Γραμματέας
Ιωάννα Φωτ. Καλλία

Σύλλογος «Ελιά»: www.eliafestival.gr, info@eliafestival.gr
Φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους»: www.forestsounds.gr


ΠΗΓΗ: http://www.zofokida.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΓΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΡΕ ΚΑΙ ΑΦΗΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ. ΟΣΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΩΔΙΑ ΤΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΝΑΙ ΡΕ ΛΕΩ!